Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie zadowolona, a mamusia dumna :-)
miałam śniadanka i nawet nie wiem kiedy a już 11:-) byle do wieczora;-) a jutro jade do Świdnicy i jak patrze na ten padający śnieg za oknem to szlak mnie trafia
no własnie Ola nie jest zadowolonaNo to fajniepewnie zadowolona, a mamusia dumna :-)
Kurcze nareszcie coś sie odblokowało i troche ludzi jestmiałam śniadanka i nawet nie wiem kiedy a już 11:-) byle do wieczora;-) a jutro jade do Świdnicy i jak patrze na ten padający śnieg za oknem to szlak mnie trafia
![]()
jak jej wczoraj powiedziałam że sie nie dostała bo tak najpierw myślałam to się ucieszyła;-)ale mi zależało żeby się na to dostała bo nie dośc że za darmo to może wiecej nauczy się niz na lekcjach bo na lekcji mają program przedszkolaka i chyba jeszcze okrojony bo Mati w przedszkolu wiecej się uczy z ang niż ona w szkole
mój wiecznie jak wariat jeździJa w sumie wolałabym sama jechać bo mój M to jak wariat czasem jeździale nie poradze sobie sama z tą komodą
![]()
ja jadąc z nim do teściów (5km) albo do kościoła (1km) to mam niekiedy ciśnienie ponad 200chyba
Kurcze nareszcie coś sie odblokowało i troche ludzi jestmiałam śniadanka i nawet nie wiem kiedy a już 11:-) byle do wieczora;-) a jutro jade do Świdnicy i jak patrze na ten padający śnieg za oknem to szlak mnie trafia
![]()
no własnie Ola nie jest zadowolonajak jej wczoraj powiedziałam że sie nie dostała bo tak najpierw myślałam to się ucieszyła;-)
mój wiecznie jak wariat jeździja jadąc z nim do teściów (5km) albo do kościoła (1km) to mam niekiedy ciśnienie ponad 200chyba