monia_l
Wrześniowe mamy'07
SuerrrrrPRACA NAPISANA!!!!! W piątek oddaję :-)
Witam w piekny słoneczny poranek. :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SuerrrrrPRACA NAPISANA!!!!! W piątek oddaję :-)
Iza a kysz

Troche wczoraj po południu je maznęłam, ale dziś w słońcu znowu widzę niedoróbki

Zapomniałam napisac że byliśmy z Omarem u laryngologa. Poszliśmy z powiększonymi migdałkami ale po 2 tyg czekania na wizyte wszystko wróciło do normy. Za to lekarka walczyć będzie z Omara katarem. Dostał sinupret ale w tabletkach, których jeszcze nie umie połknąć. Poza tym wypłukali mu ucho, oj bolało bo korek był ogromny. U Omara stwierdzili że ma gęstą wydzieline z zatok wiec i katar ciągle ma i uszy będa się zapychać. Taka jego uroda. Zobaczymy jak to dalej będzie.
Podobno po tym płukaniu słyszy lepiej ale że ma sprzątać zabawki dalej słyszeć nie będzie![]()

:-)oj ciężki bedzie przyszy tydzien bo gloszą w dzien -5

jeszcze nic D nie mowilam bo na poczatku mi powiedzial ze jak tam chlopow nie bedzie to idz

U nas jest juz 8 stopni:-)oj ciężki bedzie przyszy tydzien bo gloszą w dzien -5
Nie chwalilam sie w piatek ide na babski comber z okazji dnia kobiet z kolezankami i podobno ma tam byc striptizjeszcze nic D nie mowilam bo na poczatku mi powiedzial ze jak tam chlopow nie bedzie to idz
![]()

Właśnie rozmawiałam z koleżanką. Znalazła mi prace ... ale od zaraz ... a ja jeszcze na macierzyńskim. Ech.

;-)