reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja w słoneczny dzień

Iza te a kysz było do choróbstwa Omara:tak: hihi wiem :-D

Załapałam się na 2 tyg na zlecenie........ będą zmiany i nocka tez się trafi.......... nie idę po kasę, bo na paliwo tyle wydam, ale idę by się uwolnic od "mamuś" .......... ciągle tylko ja ze wszystkim........... niech J zobaczy jak to jest być 24h/ na dobę na pełnych obrotach....... niech nie mysli że mi lekko, a on przyjdzie po pracy, rozpali w piecu , kilka ofert zrobi przy kompie a potem meczyki ogląda. wrrrrrrrrrrrrrrrr miałam dość a że trafiła się okazję to JA WAM DOMOWNICY POKARZĘ:tak:;-)

Dokładnie z tego samego powodu ja chcę wrócić do pracy poza domem. W domu to zamiast pracowac sprzątam, piorę i gotuję (dziś wyjątkowo siedzę na necie i szukam przepisów).

reklama
Właśnie wróciłam z Tuśka od dentysty. Tym razem nie pogryzła pani doktor;-) nie obyło się bez płaczu, ale w sumie była dzielna i ma wreszcie różowa plombe:-)

Anetka gratuluję różowej plomby :-D
A ja się głowie nad przedszkolną i szkolną zerówka... żeby ułatwić start w szkole chcę posłać Omara do szkolnej zerówki, ale to będą 2 stresy, jeden związany ze zmiana otoczenia z przedszkola do zerówki a drugi z przejściem do szkoły. Jest tak samo dużo za co przeciw :confused:

Witam,

jejku, chodzę połamana jak babcia. Boli mnie kręgosłup, troche pewnie od okresu, a trochę od schylania:baffled:
U Julitki dziś Dzień Babci....;-):rofl2::-DMoja gwiazdka nic się nie stresuje takimi występami:szok:

Właśnie wróciłam z Tuśka od dentysty. Tym razem nie pogryzła pani doktor;-) nie obyło się bez płaczu, ale w sumie była dzielna i ma wreszcie różowa plombe:-)

:-):-)

Anetka gratuluję różowej plomby :-D
A ja się głowie nad przedszkolną i szkolną zerówka... żeby ułatwić start w szkole chcę posłać Omara do szkolnej zerówki, ale to będą 2 stresy, jeden związany ze zmiana otoczenia z przedszkola do zerówki a drugi z przejściem do szkoły. Jest tak samo dużo za co przeciw :confused:

ja właśnie myślę, że to będzie dla dziecka 1stres

Dzień dobry
My dziś na kontrol z bioderkami jedziemy. Mam nadzieję że nasze starania dały efekt i nie trzeba będzie nic małej zakładać.
Donuś, z tym drugim stresem chodziło mi o zmianę stylu pracy z przedszkolnego na szkolny czyli klasa, ławki, prace domowe.
Torebka świetna, bardzo mi sie podoba.

Witam
Aneta Natalka pewnie szczesliwa ze ma różową plombe
Donkat extra a torebka ja też taka chceeeeeeeeee
Iza trzmam kciuki za bioderka zeby już wszystko ok bylo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry