Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, jeśli dostaniecie kopertę a w niej ulotkę z płynem do mycia naczyń Fairy to pomyslcie o mnie

Nie zobilo to na nim jakiegos wiekszego wrazenia powiedzial co w tym dziwnego chlopa nago przecież widzialas i powiedzial ze mam isc a ja glupia caly dzien chodzilam i myslalam czy powiedzic czy niei co D. na to?

Miłego weekendu u babc na wsiA ja smaże M kotlety na jutro i niedziele, pakuje siebie i młodą i jedziemy do mojej babci na wieś na wekend:-) mam 3 dni wolne to wykorzystam a co;-) takze miłego wekendu kochane i do poniedziałku:-)
Ooo to juz zaczelas prace i do kiedy tam bedziesz i ile płacą?Witam i ja. U nas nie pada i nie sypie, ale wieje mroźny wiatr i to strasznie.
Majandra tran młodemu podawałam od wrzesnia do lutego włącznie i nie pomogło, bo katar ciągnie się od stycznia ........... ale jest juz dobrze w poniedziałek już idzie do przedszkola ( teraz w domu go przetrzymałam puki mam rodziców jeszcze bo po niedzieli sie wyprowadzają), a ja od poniedziałku na I zmianę idę.......
Musze się pochwalić , że byłam wczoraj - pierwszego dnia najlepsza ze wszystkich III zmian w klejeniu, jeśli dostaniecie kopertę a w niej ulotkę z płynem do mycia naczyń Fairy to pomyslcie o mnie
Praca jak praca, dla mnie nie obca bo kiedys przeciez pamiętacie klepiłam koperty, ale plecy strasznie nawalają a w nocy ręcę mi drętwiały i sztywniały
Aneta miłego weekendu
Monia miłego wieczoru ........... a jednak powiedziałaś hihihihihihihi
WSZYSTKIEGO NAJ......... KOBIETKI