reklama

Wrześniówkowe mamy

Anetka, u Ciebie deszczyk, a ja zapomniałam rano sie przywitać ze śnieżnej krainy:baffled::szok: Znowu posypało. W nocy az mnie obudził taki zmarznięty śnieg stukający o okno, bo tak zawiewało.

Mam juz torebkę:-) Mniejsza, niż poprzednia, ale fajniutka:-)

reklama
Witam u nas tez pochmurnie i deszczowo
Donus snieg:szok::szok::szok:
Iza jak swieto to swięto trza sie wyspac zeby potem móc świetowac;-)
Ja dzis dzien wariata mam rano zakupy na szybkego,sprzatam ciasta robie wszystkiego po trochu bo jutro robie wkoncu te przelozone urodziny tzn jutro i pojutrze no a dzis jeszcze ta impreza:-)o striptizie D powiedzialam:-p

A ja smaże M kotlety na jutro i niedziele, pakuje siebie i młodą i jedziemy do mojej babci na wieś na wekend:-) mam 3 dni wolne to wykorzystam a co;-) takze miłego wekendu kochane i do poniedziałku:-)

Witam i ja. U nas nie pada i nie sypie, ale wieje mroźny wiatr i to strasznie.

Majandra tran młodemu podawałam od wrzesnia do lutego włącznie i nie pomogło, bo katar ciągnie się od stycznia ........... ale jest juz dobrze w poniedziałek już idzie do przedszkola ( teraz w domu go przetrzymałam puki mam rodziców jeszcze bo po niedzieli sie wyprowadzają), a ja od poniedziałku na I zmianę idę.......
Musze się pochwalić , że byłam wczoraj - pierwszego dnia najlepsza ze wszystkich III zmian w klejeniu:tak:, jeśli dostaniecie kopertę a w niej ulotkę z płynem do mycia naczyń Fairy to pomyslcie o mnie:-D:tak:
Praca jak praca, dla mnie nie obca bo kiedys przeciez pamiętacie klepiłam koperty, ale plecy strasznie nawalają a w nocy ręcę mi drętwiały i sztywniały

Aneta miłego weekendu
Monia miłego wieczoru ........... a jednak powiedziałaś hihihihihihihi

WSZYSTKIEGO NAJ......... KOBIETKI

Nie zobilo to na nim jakiegos wiekszego wrazenia powiedzial co w tym dziwnego chlopa nago przecież widzialas i powiedzial ze mam isc a ja glupia caly dzien chodzilam i myslalam czy powiedzic czy nie:-D

A ja smaże M kotlety na jutro i niedziele, pakuje siebie i młodą i jedziemy do mojej babci na wieś na wekend:-) mam 3 dni wolne to wykorzystam a co;-) takze miłego wekendu kochane i do poniedziałku:-)
Miłego weekendu u babc na wsi

Witam i ja. U nas nie pada i nie sypie, ale wieje mroźny wiatr i to strasznie.

Majandra tran młodemu podawałam od wrzesnia do lutego włącznie i nie pomogło, bo katar ciągnie się od stycznia ........... ale jest juz dobrze w poniedziałek już idzie do przedszkola ( teraz w domu go przetrzymałam puki mam rodziców jeszcze bo po niedzieli sie wyprowadzają), a ja od poniedziałku na I zmianę idę.......
Musze się pochwalić , że byłam wczoraj - pierwszego dnia najlepsza ze wszystkich III zmian w klejeniu:tak:, jeśli dostaniecie kopertę a w niej ulotkę z płynem do mycia naczyń Fairy to pomyslcie o mnie:-D:tak:
Praca jak praca, dla mnie nie obca bo kiedys przeciez pamiętacie klepiłam koperty, ale plecy strasznie nawalają a w nocy ręcę mi drętwiały i sztywniały

Aneta miłego weekendu
Monia miłego wieczoru ........... a jednak powiedziałaś hihihihihihihi

WSZYSTKIEGO NAJ......... KOBIETKI
Ooo to juz zaczelas prace i do kiedy tam bedziesz i ile płacą?
Pewnie sie juzcieszysz ze rodzice idą na swoje:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry