reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam z zimowej krainy.

Dziś miałam na rano, a w piątek na drugą zmiane czyli do 22 a w sobotę już na 6 musiałam sie stawić.
Jutro i przez kolejne 3 dni mam nocki......... masakra........ najgorzej plecy nawalają, bo siedzieć trzeba 8 godzin z wtym tylko 1 przerwa 30 min........ palce mam poprzecinane kopertami........ ale daje radę.;-)
Donuś do końca nie powiedzieli na jakich zasadach będą płacić, umowy też jeszcze nie mamy, bo wszystko na wariata robione........ zlecenie było z 3 dniowym opóxnieniem, ale odbiór już opóźnienie nie ma i niby na czwartek ma byc wyjazd tirów............. ilośc kartonów liczą bardzo dokładnie kto ile zrobił...... dziś pojawiły sie ploty, że od kartonu będzie naliczane.......... któż to wie;-)jak to będzie.
Majnadra:-)
Aneta mam ndzije, że weekend był udany
Monia również mam nadzijeę,że urodziny D udane

Oki zmykam spać......

Witam się:-) wróciłyśmy dzisiaj popołudniu:tak: wyjazd bardzo udany. Kupiłam sobie buciki na wiosne, a młoda wróciła bogatsza o Tori;-) nagadałam sie z moja ukochaną kuzynką i ogólnie odpoczęłam:tak:
Monia jak tam wrażenia z występów piątkowych?
Majandra gratki!!!!!!!

Witam kobietki

Siedze w domu. Dopadł mnie bardzo dziwny wirus: mam tylko stan podgoraczkowy a bola mnie niesamowicie kości, jak w największej gorączce, rwIa nogi jak w reumatyzmie i co najgorsze, to leci mi krew z nosa. Nie ejst to krotwok, tylko przy smarkaniu zamaist kataru leci krew.

Witajcie o poranku
Donuś a byłaś u lekarza?
Anetka super weekend, fajnie że sie zrelaksowałaś
Aguś nieźle dają wam wycisk w tej pracy. Oby tylko z rozliczeniem wywiązali sie co najmniej tak jak ty z pracy sie wywiązujesz :)

A u nas weekend minął szybko. Omar w sobotę poszedł do sąsiada a potem zawieźliśmy do dziadków a sami na zakupy. W niedzielę sama byłam z Aśka a po południu pojechaliśmy po Omara i na obiad do dziadków. Szkoda że weekendy są takie krótkie bo z niczym sie nie wyrabiam.
W końcu wyprałam firanki w salonie. Niestety chyba ze starości już poszarzały więc muszę sobie kupić nowe.

U nas tez zima. Ogolnie bardzo lubie,ale jzu wiosna zapachnialo, wiec topimy Marzene!!!
Aneta u mnie tez okna byly w planie, takie dziewicze mycie mialo byc:-D

mlody mi sie rozlozyl na amen. Wczoraj mial 39 niezbijalne, dzisiaj 40 i zero reakcji na przeciwgoraczkowe. Najgorsze jest to,ze jest u moich rodzicow i denerwuja sie, jutro dopiero biore go do domu.

reklama
Dzień dobry
Gdzie jesteście? Choroby chyba wszystkich zmogły. Ja sie też pomału rozkładam. Już od tygodnia gardło zaczyna puchnąć i pomału dochodzą kolejne objawy. Ogólnie zasmarkana jestem.
Justyś zdrówka dla Mateuszka
Donuś jak u ciebie sytuacja?
Gdzie ta wiosna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry