reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,

u nas zima na całego, jakby nam było mało śniegu po weekendzie, to jeszcze wczoraj dosypało:szok::crazy:

ja juz znacznie lepiej. Przynajmniej nos już bez czerwieni i nogi mniej bolą.Tak, Iza, byłam u lekarza, sama bym takiej diagnozy nie postawiła, bo nidgy nie podejrzewałam, że krew z nosa moze być spowodowana wirusem. Bardziej się bałam o jakieś choroby krwi.

Justka, co z Mateuszkiem? Nie dziwię się, że rodzice sie denerwują, bo sama bym się bała mając cudze dziecko z taka gorączką.

Iza, a Ty kuruj się, kuruj:tak:

reklama
Nocke ladnie przespal, goraczka juz tez nizsza,bo dochodzi momentami do 38. Bylismy dzis u naszej pani doktor i powiedziala,ze ma tak masakryczne gardlo,ze szok i od tego taka goraczka, na szczescie osluchowo ok

Witam o poranku:-) za oknem słoneczko i pada śnieg:eek: cały czas na minusie więc zaplanowane mycie okien trzeba przełożyc, ale jakoś szczególnie mi nie jest przykro z tego powodu;-):-D
Jak tam chorowitki?

Witam z kawka:-)

Jak tam zdrowko chorowitkow?
U nas mroznie pochmurno i naszczescie bez opadow.sniegu na szczescie u nas jak na lekarstwo:-pdzis Zosie mam do 16 a w miedzy czasie Mati ma na 12 logopede w przedzkolu 30min a od 13 zaczyna przedszkole
Mowia w tvnie ze ZIMA ODCHODZI:-)

Cześc Monia:-) u młodej w przedszkolu jest dzisiaj dzień otwarty ale dopiero o 15, a ja zawsze młodą zabieram po 14 i nie wiem czy ją zostawić i pójść tam czy odebrać normalnie:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry