reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam

Kobietki, jak po weekendzie?
U nas słonko pięknie operuje, ale równie mocno wieje i mrozi. Zimie sie nie spieszy z odejściem:baffled:

Wczoraj wysłałam P. z Julitką na basen a ja w tym czasie porobiłam zakupy i było przyjemne z pozytecznym:-). Potem błogie lenistwo. Chodze ostatnio śpiąca jak niemowlak:szok:

reklama
witam i ja
u nas zimno i pochmurno ale lepiej niż w zeszlym tygodniu:tak:
W sobote bylsmy u brata na urodziach a wczoraj w galerii na lodach wiec weekend udany:-)
Mamy zamiar schody robic bo mamy jeszcze takie jak w trakcie budowy ale ze z drewna kosztowaly by nas ok 9-10tys wiec robimy z paneli bedzie tanej:-)

Witam i ja
Ale ten czas pędzi. Jestem w szoku że już po 14.
Byliśmy z Omarem dziś w drugiej szkole i jestem pod wrażeniem. Zerówka ma do dyspozycji 2 sale. Wielkie sale, ogromne. W jednej jest dywan i stoliki z krzesełkami. Dużo miejsca na zabawę, szafki z półkami, każde dziecko ma półkę na swoje książki. Jest sporo zabawek. Sala jasna, ładna odnowiona. Druga salka do dyspozycji zerówki, również ogromna. Dzieci mają tam takie piankowe kształtki i dużo miejsca do zajęć sportowych. Po zerówce oprowadzała mnie dziewczynka więc podpytałam jakie sa panie, czy lubi przychodzić, w co sie najbardziej lubią bawić i czy obiady sa smaczne. Oczywiście była bardzo zadowolona i wszystko na plus.
Poza tym boisko sportowe i 2 place zabaw. Łazienka wspólna dla szkoły i zerówki. Szkoła to tylko podstawówka bez gimnazjum. Szkoła jest nowa i ładnie położona, 20 min piechotą od nas.
Ja bym się skłaniała do tej zerówki, Omar też więc został całokształt do obgadania z tatusiem.

A jeszcze dodam... jakie te dzieci w zerówce już duże :szok: Omar też za rok będzie taki wielki? :szok::szok::szok: jak dobrze że mam Aiszę :szok::-D:-D

Monia, super, że mozecie zrobić schody :-)

Iza, ja w szoku byłam jak ostatnio zauważyłam na kurtce Julitki koleżanki z grupy rozmiar: 9-10lat:szok:. Niektóre dzieci są naprawdę duże.

Kurcze miała być wiosna a tym czasem atakuje zima i to na całego:szok::wściekła/y: nie wiem czy dojade dzisiaj do domu, bo sypie już od południa chyba z 20cm już napadało:wściekła/y:

U nas tez sypie snieg :wściekła/y::angry:
Iza no to super ze zerowka wybrana i nawet niedaleko:-)
Donkat to moja Ola nosi rozmiar na 9~10 lat a jest 2 lata starsza :sorry2:Mati nosi na 110~116cm

Masakra na drodze:wściekła/y: w maju będzie 10lat jak jeżdże do polanicy do pracy i nigdy nie stałam bo droga zablokowana przez tiry:wściekła/y: wogóle to chyba od kiedy mam prawo jazdy nie jechałam jeszcze w takich warunkach jak dziś:no: ale jadąc prosiłam tylko tate o pomoc i chyba był ze mną :tak: i daliśmy rade;-) co nie zmienia faktu, że normalnie wracam max15 minuy a dziś prawie godzine:szok:

Dzień dobry, melduję się jako pierwsza.
Anetka nie zazdroszczę. Dobrze że szczęśliwie dotarłaś.
Omar przed wyjściem do przedszkola poprosił tatusia żeby sprawdził na pogodynce kiedy będzie wiosna :-D
My chyba na szkołę się zdecydujemy Omar chce tam iść bo są fajne zabawki.
A ja dziś mam w planach pracę o ile Aśka mi pozwoli.

reklama
Witam z kawką:-)
Wlasnie ogladam wczorajszy odcinek perfekcyjnej a pozniej mam ambitne plany posprzątać
Aneta wspołczuje drogi powrotnej do domu ja tez w takich warunkach nie lubie jezdzic
Iza no i wiadomo kiedy przyjdzie wiosna???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry