reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam i ja :-) Monia ja patrząc za okno wnioskuję, ze chyba niestety nie prędko ta wiosna zawita:wściekła/y: masakra poprostu:wściekła/y: ciągle pada. Tej zimy nie było jeszcze u nas tak żeby za jedno popołudnie nawaliło aż tyle śniegu:szok::wściekła/y:

reklama
Witam ze śnieżnej krainy!!!:szok::angry:

wstałam, a za oknem swiezy snieg!!!! Kurcze, przecież już 19.03, a u nas zima w pełni. Nadal sypie. Co rok jezdzimy w okolicahc 20.03 do Lublina na urodziny chrzesnika i wspominaliśmy z P. taki jeden rok, gdzie u nas było chłodno, ale bez śniegu, a zdziwieni byliśmy wjeżdżając do lublina, że tam pociapało śniegiem i było biało. A teraz nawet nie ma co mówić o wiośnie, bo śnieg się zadomowił na dobre. Anetka, a u Was już się unormowało?

Iza, widzę, że Omar podejmie decyzję, a nie rodzice:-D:-D

Postanowiłam już mniej leniuchować przed TV. jednak fajnie, jak nie mieliśmy TV, to wtedy więcej czytałam, a teraz łatwiej właczyć pilota:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aguś
, żyjesz?

Justka, co u Was nowego w domku?

Wyjrzalam rano przez okno i stwierdzilam,ze nie jest zle,bo tylko troche swierzego sniegu na trawniku jest,ale jak wyszlam na druga strone bloku to zaspy do pol lydki:szok:
Mlody do swiat w domu ma siedziec "jesli da rade",a ja z nim i...... Nie wiem co ze soba robic,a z drugiej strony nic mi sie nie chce. Najchetniej zaczelabym sprzatac i chowac wszystko do pudel. A tu salon w lekkiej rozsypce, o nietknietej lazience na gorze nie wspomne. Stwierdzilismy z S,ze jesli przywioza nam meble, poskrecamy, w czwartek maja drzwi montowac to sie przenosimy.

Monia nas debowe schody wyniosly 8,7
Aneta jak pierogi sie lepia??

a u nas mozna powiedzieć, że sypie a do tego wieje. Tyle tylko, że nie ma mrozu, to cokolwiek może stopnieje. Już tak fajnie się jeździło po czarnych drogach:baffled:
Julitka do tej pory była wielką fanką zimy, ale w tym roku to juz i ona ma dość. Od dłuższego czasu pyta: kiedy w końcu będzie wiosna i lato???????

piszę posty na raty i zanim skończę to widzę, że już wasze się pojawiły i znowu jestem do tyłu:szok::-D

Justka, to już święta będą " na nowym"-sssuuuupppeeeer!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry