reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ale napisałyście, a nie było mnie tylko chwilkę na BB :-D

Iza no i wiadomo kiedy przyjdzie wiosna???

Pogodynka milczy jak zaczarowana w tej sprawie.
Aśka popatrzyła przez okno i uśmiechnęła się od ucha do ucha, chyba gdzieś daleko zobaczyła już wiosnę :-D

Iza, widzę, że Omar podejmie decyzję, a nie rodzice:-D:-D Jak mama z tatem nie moga podiąć decyzji to jest ten trzeci, decydujący głos :-D A tak serio co z tego że my zadecydujemy że pójdzie do szkoły a on nam bunta strzeli i co wtedy zrobimy? Sami do tej zerówki nie będziemy chodzić :)

Postanowiłam już mniej leniuchować przed TV. jednak fajnie, jak nie mieliśmy TV, to wtedy więcej czytałam, a teraz łatwiej właczyć pilota:zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mam tak samo ale właśnie TV wyłączyłam, włączyłam muzyke z kompa i spróbuję popracować skoro mała śpi. A może poćwiczę .

na zamknietym sa zdjecia

Widziałam, Bardzo mi sie podoba łazienka a za okno w kuchni mogłabym zabić :-D

A swoją drogą to przyznać sie mi tu zaraz która z was nasłała na nas śnieg i zawieruchę? Rano było ładnie leżał tylko stary śnieg a teraz biała ściana ze śniegu fruwającego na wietrze.

Anetka zabieraj ten śnieg do siebie mi tu on wcale nie jest potrzebny! ;-)
Jutro mam szczepienie z Aśką i miałam jechać wózkiem bo mówili że już wiosna będzie a tu zapowiadają śnieg i silny wiatr :baffled:

reklama
Za wcześnie sie cieszyłam bo znów zaczyna padać:wściekła/y: ja też padałam popołudniu i sen mnie łamał, ale przełamałam się i wybrałam z młodą na długi spacer:tak: wybiegałyśmy sie i porzucałyśmy śnieżkami:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry