Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie Aguś właśnie w tej podstawówce do której chce posłać młodą nie ma świetlicy dla zerówkiźle mnie zrozumiałas. Chodziło mi o to, że my mamy możliwość odbierac młodą o tej 13, ale nie wszyscy tak mają niestety
zdrówka dla całej famili
![]()

Na szczęście jak ja wracam do domu, to już słońca nie ma i nic nie widzęJak słonko wyszło to cały brud w domu razem z nim.......... Bosze w jakim syfie my żyjemy...... musze polatac na szmacie itp

Donuś ja nie myślę o daniu Natki do pierwszej klasy tylko do zerówki przy szkole.
Agus u nas nie ma nacisku, wręcz nasza przynajmniej pani z przedszkola odradza wysyłanie już do pierwszej klasytyle, że rozmawiałam z nią o Tuśce i przekonywała mnie do wysłania jej jednak już do zerówki przy szkole, ale tylko pod warunkiem, ze będzie to zerówka przy szkole do której będzie chodziła do pierwszej klasy
chodzi o to, że Natalka jest bardzo bojaźliwa, przede wszystkim przerazają ją wszelkie zmiany wzgledem otoczenia, a już nie daj Boże pań w przedszkolu
od poczatku miała to szczęście że chodziła cały czas z tymi samymi pańami i spodziewamy sie, ze dla niej zmiana otoczenia i tak dalej może być dużym stresem i przeżyciem. Dlatego posłanie jej do zerówki już przy szkole pozwoliłoby łagodniej znieść te zmiany, no i w pierwszej klasie byłby juz spokój
Rozmawiałam wczoraj jeszcze o tym z teściową (jakby nie było to jednak z wykształcenia pedagog;-)) i tez jest zdania, ze ta zerówka przy szkole jest dobrym pomysłem
Tyle, ze ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze jakby nie było mogę ja odbierać po 5 godzinach i nie posyłać na żadne świetlice, a nie wszyscy tak dobrze mają
stanęło na tym, że idę porozmawiać w poniedziałek do szkoły i trzeba będzie ostatecznie coś zdecydować.
A jeśli tak to tak;-) robie łazanki, któraś chetna? Bo oczywiscie proporcje mam jak dla wojska![]()
u nas karatoweo, ja jeszcze z mamą sie nie wykurowałam, , J zaczyna smarkać, Maja wczoraj z gorączką a młody cały czas zaglutowany........ sa rekolekcje u nas więc nie posyłałam młodego do przedszkola, bo młodej nie ma tylko 2 godziny a znów jeździć nie będę...........

Jak słonko wyszło to cały brud w domu razem z nim.......... Bosze w jakim syfie my żyjemy...... musze polatac na szmacie itp

Ja już po dentyscie żyje ufff nawet nie bolijak mi wyrwal to zdziwona zapytałam JUŻ???
jak znieczulenie przestało dzialac pojawial sie ból ale szybciutko wziełam ketonal i juz luzik
![]()
bo martwiłam sie, ze cos gorzej i przez to sie nie odzywasz. Jak ja Ci zazdroszcze porządków w ogródku mi już działka sni sie po nocach
ostatnio śniło mi się, ze miałam piękną lodową sałate na grządkach;-)
co do zerówki decyzja zapadła, że jednak wysyłamy młoda do szkoły. Tam też jest normalnie jak w przedszkolu. Jest czas na zabawe i na naukę. Młoda sprawia wrażenie zadowolonej z tej decyzji. Najbardziej jej się podoba to, ze będzie tam krócej niż w przedszkolu i że będzie mogła sama decydować co mam jej dać na sniadanko;-)