Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tyle, że rozmawiałam z nią o Tuśce i przekonywała mnie do wysłania jej jednak już do zerówki przy szkole, ale tylko pod warunkiem, ze będzie to zerówka przy szkole do której będzie chodziła do pierwszej klasy
chodzi o to, że Natalka jest bardzo bojaźliwa, przede wszystkim przerazają ją wszelkie zmiany wzgledem otoczenia, a już nie daj Boże pań w przedszkolu
od poczatku miała to szczęście że chodziła cały czas z tymi samymi pańami i spodziewamy sie, ze dla niej zmiana otoczenia i tak dalej może być dużym stresem i przeżyciem. Dlatego posłanie jej do zerówki już przy szkole pozwoliłoby łagodniej znieść te zmiany, no i w pierwszej klasie byłby juz spokój
Rozmawiałam wczoraj jeszcze o tym z teściową (jakby nie było to jednak z wykształcenia pedagog;-)) i tez jest zdania, ze ta zerówka przy szkole jest dobrym pomysłem
Tyle, ze ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze jakby nie było mogę ja odbierać po 5 godzinach i nie posyłać na żadne świetlice, a nie wszyscy tak dobrze mają
stanęło na tym, że idę porozmawiać w poniedziałek do szkoły i trzeba będzie ostatecznie coś zdecydować.
:-(boję sie.....
byłam zobaczyć jak wygląda zerówka no i chyba ostatecznie się zdecyduje
przegadam to jeszcze z M
Powodzenia u dentysty sadysty