reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja już sama nie wiem co robić:sorry2: coraz bardziej jestem skłonna jednak do szkoły do zerówki ją wysłać:sorry2: muszę porozmawiać z moją Goska. Gdyby ona tez się zdecydowała dać Szymka do szkoły to chyba byłoby mi łatwiej się zdecydować:baffled:

reklama
Anetka, ja jestem przerażona wyobrażeniem sobie mojej małej Julitki, takiej nieporadnej i bezbronnje istotki w szkole:szok::szok:Oczywiście daję ją do przedszkola z innych powodów, ale z drugiej strony cieszę się, że szkoła odwlecze się o rok.

Witam.
Dzięki za życzenia ( Donuś 27 )

Monia szok.......... rózyczka......... szok........ zdówka życzę ...teraz to już na pewno urodziny D przełożyxcsz.
Donuś Julitce tez życzę zdrówka ......
Aneta u nas jest straszna nagonka by dac nasze dzieci do szkoły ale już do I klasy ze względu, że za rok będzie ich za dużo.......... ale my nie dośc że zosatwiamy w zerówce to jeszcze w przedszkolu..........

Miłego weekendu życzę.

Moja córeńka baluje na urodzinach u koleżanki, została u niej na noc:tak:

Witam w sobotni słoneczny nareszcie poranek:-) aż się chce zyc jak tak pięknie na dworze:-) popijam kawkę i udaje, ze pracuje;-) młoda dzis z tatusiem ida na sale zabawe na urodziny koleżanki także już od rano podekscytowana chodzi;-)
Agus u nas nie ma nacisku, wręcz nasza przynajmniej pani z przedszkola odradza wysyłanie już do pierwszej klasy:tak: tyle, że rozmawiałam z nią o Tuśce i przekonywała mnie do wysłania jej jednak już do zerówki przy szkole, ale tylko pod warunkiem, ze będzie to zerówka przy szkole do której będzie chodziła do pierwszej klasy:tak: chodzi o to, że Natalka jest bardzo bojaźliwa, przede wszystkim przerazają ją wszelkie zmiany wzgledem otoczenia, a już nie daj Boże pań w przedszkolu:sorry2: od poczatku miała to szczęście że chodziła cały czas z tymi samymi pańami i spodziewamy sie, ze dla niej zmiana otoczenia i tak dalej może być dużym stresem i przeżyciem. Dlatego posłanie jej do zerówki już przy szkole pozwoliłoby łagodniej znieść te zmiany, no i w pierwszej klasie byłby juz spokój:tak: Rozmawiałam wczoraj jeszcze o tym z teściową (jakby nie było to jednak z wykształcenia pedagog;-)) i tez jest zdania, ze ta zerówka przy szkole jest dobrym pomysłem:sorry: Tyle, ze ja jestem w tej dobrej sytuacji, ze jakby nie było mogę ja odbierać po 5 godzinach i nie posyłać na żadne świetlice, a nie wszyscy tak dobrze mają:sorry: stanęło na tym, że idę porozmawiać w poniedziałek do szkoły i trzeba będzie ostatecznie coś zdecydować.

Witajcie dziewczyny. Wróciłam. Jestem wykończona. Pobyt u rodziców sie przedłużył i nie był wesoły, ale o tym na zamkniętym.
Miłej niedzieli życzę.

Witam w sloneczny poranek
Jade dzis na te wyrwanie zęba:baffled::-(boję sie.....
U nas jest do wyboru albo szkola albo przedszkole a przedszkole jest zaraz przy szkole wiec Mateusz zostaje w przedszkolu. A jesli chodzi o stres związanym z przejsciem do
szkolynto u nas sie tego nie boję poniewaz u nas przedszkolaki chodzą raz w tygodniu do szkoly maja tam cwiczenia gimnastyczne i byli tez ostatnio w bibliotece szkolnej i w sali komputerowej powoli ich oswajaja ze szkola mysleli ze duzo 6 latkow pojdzie a z tego co sie okazuje to chyba nikt nie posyla z jego przedszkola 6 do szkoly.
W tym tygodniu sa w szkole dni otwarte dla przedszkolakow ale niestety my nie skorzystamy przez tą rozyczke.
Urodziny oczywiscie przelozone,Zosi tez nie pilnuje oby ten tydzien szybko minął.aaa i jeszcze musze isc dzis do dokora bo dal mateuszowi antybiotyk na 5dni a n wystarczyl na 3:baffled:

Witam i ja:-) bylam w szkole pogadać, pośmialiśmy się bo spotkałam kilku nauczycieli, którzy mnie uczyli i smiali się, ze czas na emeryture skoro my już swoje dzieci do szkoły przyprowadzamy:-D byłam zobaczyć jak wygląda zerówka no i chyba ostatecznie się zdecyduje:tak: przegadam to jeszcze z M:tak:
Monia a ten antybiotyk to na rózyczke?:baffled: Powodzenia u dentysty sadysty:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry