reklama

Wrześniówkowe mamy

czuję się wywołana więc pokornie sie melduję:sorry2: podczytuje cały czas ale weny i czasu brak na odpisywanie. Może jutro będę miała troche spokoju w pracy to naskrobie coś więcej:sorry2:

reklama
Melduje tylko co u młodego.
Ma infekcje trąbki słuchowej przez ten długi katar spowodowany alergia:szok:
na CHOMIKA:szok::szok::szok: mamy leki i jak wybierzemy wszystko mamy złgosić sie na badanie słuchu jakąs apatarurą, jak będzie wszystko ok to więcej chomika mamy nie kupowac, ponieważ akurat ten gryzoń jest największym "alergyzującym" zwierzęciem ........ piesek tak nie uczula jak ten gryzoń:sorry:

Za to ja zdycham, katar znów mnie dopadł......... zastanawaim się teraz czy czasem też na tego gryzonia nie mam uczulenia, bo za dużo tego kataru w tym roku:wściekła/y:

Witam sie z pracy;-) dzisiaj dotarłam z opóźnieniem, bo miałam rano sprawe w sądzie. Koniec, końców nie zrzekłyśmy sie z Gośką prawa do spadku:szok: ogólnie to coś mi w tym wszystkim śmierdzi:dry::confused: ale zobaczymy co będzie sie działo dalej:dry:
Aga jestem w szoku z tym chomikiem:szok: nie miałam pojęcia, ze tak może uczulac:no: no i gartulacje dla Majeczki za konkurs recytatorski:tak: jak tak czytam o niej o to zazdroszczę tak wszechstronnie uzdolnionej córeczki:tak: musisz być z niej bardzo dumna:-)

No to się dzisiaj rozpisałyśmy;-):-D byłam z mama w dwóch lumpkach ale w sumie obkupiłam młodą;-) sama mierzyłam 2 sukienki ale jakoś się w nich nie widziałam:nerd: teraz oczywiście jest dużo ciuchów które mi się podaobaja, ale wszystko w jasnych, żywych kolorach:baffled: a takowych wiadomo narazie nie nosze a kupować, zeby lezały na kiedys to bez sensu:sorry2:

ja się zamierzam wybrać do ciuchowni, bo niuńka wyrasta z bluzek. Tylko chyba nie będę szalała, bo przecież niedługo będzie nosić krótki rękawek...mam przynajmniej nadzieję, ze wiosna się zlituje i nadejdzie szybko;-):-)

U nas nawet słonko nieśmiało wyjrzało-aż sie chce żyć!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry