reklama

Wrześniówkowe mamy

Nie przyjęła mi pracy :angry::angry::angry::angry::angry: Bo brak ważnych informacji i nrak wstępu i zakonczenia. Myślałam, że chociaż weźmie to co jest :baffled:
Iza, naprawdę nie wiem czemu u nas nie mogą zdążyć z tym Dniem babci.... Już tzreci rok ta sama historia, a obiecali, że w tym roku będzie w terminie.
Ja wiem dlaczego. Okres od września do końca stycznia to bardzo napięty okres w przedszkolu. My byłyśmy na pełnych obrotach od pasowania na przedszkolaka do balu karnawałowego.

reklama
Dzień dobry
Majandra pewnie już dopisałaś co trzeba. A babce pewnie nie chciało się czytać dwa razy więc odesłała od razu. Potem weźmie i postawi 5 :-D

Jak minął weekend? My w piątek wieczorem odesłaliśmy do dziadków Omara, sami z Aśką skoczyliśmy na zakupy. W sobotę mały się rozchorował. Gorączka katar, kaszel. Z dziadkiem poszedł na narty i przemarzł. Dziadek zamiast wysłać go do domu przytrzymał na podwórku do naszego powrotu :baffled: teraz będzie siedział ze mną i Aśką w domu.

W sobotę przypadkiem trafiłam na likwidację sklepu. Tako wyprzedawal wszystko. Niestety jak zaszłam mieli już ostatnie ciuchy więc kupiła tylko 1 pary spodni. Za jedną dałam 15 zl a za drugą 25, ale są świetne. Poza tym pochodziłam po sklepach z ubrankami dla Aśki, ceny są takie że od wczoraj okupuję allegro. Znalazłam takie słodkaśne ubranka że szok :-D

Miłego dnia życzę.

Witam kobietki

My z Julitką dziś w domu. Wczoraj miała małą gorączke i myślałam, ze dziś już O.K, alw wstała taka niewyraźna i ma niską temperatuę, więc ja skoczyłam na godzinkę do pracy a teraz jesteśmy razem.
Nawet mi an rękę to dzisjesze wolne, bo sama się nieciekawie czuję. Biomet jest dla mnie niekorzystny. Poza tym po weekendowych gosciach mam troche sprzatania, więc akuart będę miała czas...

Weekend mieliśmy bardzo miły, chociaż dla mnie męczący, bo przez zeszły tydzień ciągle brakowało mi snu, a w weekend w ogóle nie wyoczęłam, tylko byłam na wysokich obrotach.

W sobote byłyśmy z sioatra w galerii, ale nie udały się łowy, bo nie czas na wyprzedaże Kupiąłm sobie spódniczkę,a chciałam spodnie;-)

Iza, zdrówka dla Omara

Justka, udały się zakupy?

Witam i ja
u nas jak w reklamie......... jeden zaraża drugiego......... wrrrrrrrr katary mamy straszne.
W piątek Pani wychowawczyni przyszła z Adasiem jak przyszłam go odebrać , już myslałam, że na skargę, bo łobuzuje, ale na mów, że Adaś ma problemy ze słuchem niektórych dzwięków i radziła to zbadać, jutro jestsmy umówienii prywatnie do laryngologa......... od ponad 2 tyg chodzi zatkany katarem, może jakies powikłania wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
A ja myslałam, że on od jakiegoś czas nas olewa i nie słucha a on niedosłyszy:wściekła/y::wściekła/y: szybko musimy to sprawdzić, na NFZ była wizyta za mc

Ponoć około 10 marca ma być 14stopni............. jejku chce WIOSNY, mam dośc zimy

Jutro Majuska ma konkurs recytatorski, w wzeszłym tygodniu wygrała klasowy a teraz między klasowy będzie.......

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

Jak pół zimy Omar nie chorował to teraz non stop. Niestety i mężuś ma się coraz gorzej więc my z Aśką ewakuujemy się do moich rodziców, póki jesteśmy zdrowe. Przynajmniej dziadkowie się nacieszą wnuczką.

Donuś ja uwielbiam mieć gości :-D a na plus przemawia to że później mężuś zawsze sprząta a ja mu pomagam, tylko nie wiem dlaczego on nie lubi mieć za często gości :confused: :-D

Aguś ty z uszami a ja z oczami. Omar chyba ma zapalenie spojówek. Oby u Adasia nie było nic poważnego i lekarz raz dwa sobie z tym poradził.
A tak w ogóle zdolną masz córkę. Gratulacje i trzymam kciuki za dalsze etapy konkursu z krajowym włącznie :tak:

Robiłyście może swoim dzieciom kiedykolwiek płukanie uszu? Ja chyba powinnam omarowi zrobić bo już doczyścić nie mogę.

Ja też chcę wiosny!!! Nie mogę doczekać się długich spacerów z wózkiem.

Teraz będę pewnie zaglądać co chwilę bo jak wyjadę do rodziców to nie będę miała na to czasu.

Co teraz dzieciaki dostaja na Komunię?
Ja mam teraz dwie, jedna oczywiście u nas;-) ale to mam z głowy a tydzień póxniej u Lili, mojej chrzesnicy.......... ja mam ten plus, że tata Lili jest chrzestnym Mai i oni pierwsi kupuja więc będę miała rozeznanie ile wydali;-) a teraz tyle tego w sklepach ......... nie trzeba miasiącami czekac na towar ........ tak czy siak mam problem jakby co:confused:

w sobotę kupilismy wianuszek i rękawiczki mojej królewnie do Komunii, za te 2 rzeczy wydałam 75zł:szok: no ale moja królewna PIKNIE wyglądała:tak: albę kupiłam ( czekam na przesyłkę) uzywaną za 30zł

Ostatnia edycja:
Dopóki nie naprawimy laptopa bedzie mnie mniej ale podczytuje was ;-)u nas ok dzieci zdrowe Zosie od dzis znow mam z czego sie bardzo ciesze bo kochaniutka jest
Zdrowka dla wszystkich chorowitków:tak:
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Iza, a co to jest płukanie uszu?:confused:
Co do pracy, to oczywiście, że nic jeszcze nie dopisałam :-D Ja bardziej zorganizowana jest w pracy zawodowej niż na studiach :baffled::zawstydzona/y:
Maciek na szczęście mało choruje. Faszeruję go tranem i staram się nie przegrzewać i jakoś się trzyma.
Nareszcie po kilkunastu latach w Orange uwolniłam się od nich i od dziś jestem w Playu :-):-):-)
Agulka, koleżanki córeczka (niemowlaczek) miała powikłanie po przedłużającym się katarze: pękła jest błona bębenkowa, więc z tymi katarami to jednak nie za ciekawie. Katar, jak się okazuje, błahy nie jest.

reklama
Jakas mgla sie u nas zrobila:dry:

Izaja wybieram sie na woskowanie uszu,ale tak juz rok mi schodzi, znacznie slabiej slysze na prawe ucho, mam nadzieje,ze mam zatkane,czy cos. W apetce sa rozne preparaty plynne do czyszczenie uszu, moze najpierw siegnij po cos takiego?

Anetka!!!!!

Moje majstry mowia do mnie,ze lepiej moglam kupic Unigrunt Atlasa, a nie Wim,bo jest lepszy itd. Kurna jakby nie mogli predzej sie odezwac,bo ja za Atlasa zaplacilam,a przywiezli mi Wim (tanszy o polowe:wściekła/y:) Kupilam 3, zostalo 1,5 ,ale co tam jade walczyc o swoje;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry