Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Donuś dobrze że nie jest źle

tak to mi ten deszcz nie przeszkadza;-) niech w nocy pada a w dzień piękne słoneczko. Wczoraj spędziłyśmy popołudnie u mojej mamy, bo przyleciał mój wujek z Kanady ze swoim synem Mateuszem. Chłopak ma 19 lat a tak się wybawił z młodą, ze w życiu bym się tego nie spodziewała. Gorzej bo młoda nie chciała iśc do domu tylko nocować;-) i to koniecznie spać z Mateuszem
dała sie przekonać ale obiecałam jej, ze w środe zrobie jej wolne i bedzie mogła spędzić z nim cały dzien, bo w czwartek już odlatują.ale super, niech Tuśka go wymęczy za wszystkie czasyWitam! U nas kolejny piękny dzień sie zapowiada, ale w nocy wreszcie popadałotak to mi ten deszcz nie przeszkadza;-) niech w nocy pada a w dzień piękne słoneczko. Wczoraj spędziłyśmy popołudnie u mojej mamy, bo przyleciał mój wujek z Kanady ze swoim synem Mateuszem. Chłopak ma 19 lat a tak się wybawił z młodą, ze w życiu bym się tego nie spodziewała. Gorzej bo młoda nie chciała iśc do domu tylko nocować;-) i to koniecznie spać z Mateuszem
dała sie przekonać ale obiecałam jej, ze w środe zrobie jej wolne i bedzie mogła spędzić z nim cały dzien, bo w czwartek już odlatują.

Sprzedający twierdził, że to musi być pomyłka. Pisałam, że nie chce mnie system dalej przepuścić przez tę pomyłkową kwotę, nie odpisali, zrezygnowałam, bo mi prezent potrzebny na czwartek.Chłopak ma 19 lat a tak się wybawił z młodą, ze w życiu bym się tego nie spodziewała. Gorzej bo młoda nie chciała iśc do domu tylko nocować;-) i to koniecznie spać z Mateuszemdała sie przekonać ale obiecałam jej, ze w środe zrobie jej wolne i bedzie mogła spędzić z nim cały dzien, bo w czwartek już odlatują.

ale super, niech Tuśka go wymęczy za wszystkie czasy
U nas spokojnie, w niedzile bylismy na Komunii u chrzesnicy, mieli w lokalu, mnie osobiście sie nie podobało, bo na jednej dużej sali były 4 Komunie po kątach rozstawione, żadnej prywatności, ludzie w talerze sobie zaglądali i w prezenty;-).......... nie, no fajnie is cna gotowe, ale za tłoczno było.
Donus jednak nie uda się do Was przyjechać w wakacje, bo nasz wybór padł na Poronin i ciut nie po drodze do Was:--(
Iza maiąłam wczoraj podbną sytuację z autem do Ciebie. Wychodzę z Lidla a tu moje auto odjeżadza, nawet spojrzałam na numery...... ja cała "zesrana" . okazało się że tuz obok mojego stał identyczny i tylko jedną cyfrę w numerze miał inną............ ale strachu co się najadłam to moje![]()