reklama

Wrześniówkowe mamy

Agus gratki za Maje:-)
Donus cos Ci sie dzieje,ze to usg?? A jesli chodzi o kase za klejenie kopert, to myslisz,ze za co auto zmienili??;-)
Aneta pilnie potrzebuje przepis na pierogi z miesem!!! Tak na juz!!!

reklama
Witam po męczącym weekendzie

Nic nie odpoczęłąm, w sobotę narobiłam się jak wół, a w niedzielę wszystko na biega, bo jechaliśmy an urodziny P. chrześnika. Nie lubię tam jeździć:baffled:

Aguś, jak się udała komunia? poogda was chyba nie rozpieściła?

Donus cos Ci sie dzieje,ze to usg?? A jesli chodzi o kase za klejenie kopert, to myslisz,ze za co auto zmienili??;-)

Piersi już OK. Przy ostatnim badaniu ginekolog wyczuł jakieś zgrubienie. dla pewności zlecił USG, ale nic nie wyszło.
Niestety cytologia nieczysta i idę właśnie dziś na wizytę.:-(

Witam i ja
Też miałam ciężki weekend, krótko mówiąc to w sobotę sprzątaliśmy mieszkanie a w niedzielę sama byłam z Aśką cały dzień i niewiele odpoczęłam.
Donuś, kciuki za wizytę.

Dziewczyny pomóżcie, chrześniaczka męża ma niedługo urodziny i chce barbie księżniczkę i piosenkarkę. Na allegro jest ich masa, która to jest bo ceny od 50 do 250 zł. a ja się nie znam.

Dziewczyny pomóżcie, chrześniaczka męża ma niedługo urodziny i chce barbie księżniczkę i piosenkarkę. Na allegro jest ich masa, która to jest bo ceny od 50 do 250 zł. a ja się nie znam.

Iza to ta.........Lalka Mattel Barbie Księżniczka I Piosenkarka Tori X8747 - Ceneo.pl
Lalka Barbie Księżniczka i piosenkarka śpiewająca Tori X8741 Mattel REKLAMA TV! cena 109.00 PLN
Witam po komunijnie
Pogoda Donuś do bani, rano z optymizmem patrzyłam w niebo......... słonko świeciło, ale tuz przed 12 się rozpadało i tak do końca dnia ( o 12 zaczynała się uroczystośc). Wszystko udało sie pieknie, z domowej imprezy Maja zadowolona, z tortu też no i z prezentu, bo reszta to kasa.,............no jeszcze taką skrzynkę drewnianą pamiątkowa z dedykacją i sztućce z wygrawerowanym imieniem

Ostatnia edycja:
i racja...................:-D:-D:-D Maja jeszcze wszystkim opowiada, że na Komunię dostała samochód z szoferem:-D
Donuś, tak zapłacili jak mówili, czyli 10tego( a nie pisałam????????????? ???:sorry2: może i nie!!!!)
Ja tez musze się na przegląd wybrać.

Aguś, ale ona śpiewa w języku francuskim. Z tego co zauważyłam chyba cena związana jest z językiem. Francuski ok 110, angielski 140 a polski 250 :szok: Czekawe czy da się znaleźc z polskim językiem taniej.

Monia tak coś kojarzyłam że chyba ty szukałaś kiedyś

A my walczymy z bezsennością Aśki

Iza ta od Oli spiewa po Polsku:-) kupowalsmy ja w supermarkecie cerrefour
Ja dzis padneta jestem bylismy z Matim na pogotowiu wieczorem tzn ok 21 caly dzien kaszlal syropy i wziewy nie pomagaly wkoncu dalam mu steryd w tabletkach na poczatku nie widzialam poprawy lekarz stwierdzil ze nic mh nie jest ze wszystko ok no i z kaszlacym wrocilismy spowrotem do domu... na szczescie 2 godz po podaniu tabletek kaszel sie uspokoil uffff

reklama
Dzień dobry
Monia zdrówka dla Mateuszka. Od czego mógł wziąć się ten kaszel?

Donuś co z twoimi badaniami, nie odzywasz się...

Idę przeglądać gazetki marketów w poszukiwaniu Barbie. Swoją drogą jedna siostra ma urodziny dzień przed Dniem Dziecka a druga w środku między Mikołajkami a Mikołajem :-D to im się udało.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry