reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dzięki dziewczyny, ale wszystko jest strasznie daleko. Ciężko będzie z małymi dziećmi jechać. Ale podrzuce te miejscowości dla poszukiwaczy ofert może znajda tam jakieś ciekawe zakwaterowanie.

Iza to gdzie Wy chcecie jechac? Na Hel? Jesli wystrzelicie gdzies na mierzeje to macie plus zatoki, zawsze jest cieplejsza. S cos baka,ze moze uda sie w gory... Jak bym chciala, zakochalam sie. Taki tam spokoj, cisza, ludzie jakby wolniej zyja...

Witam wieczorową porą.

Iza ja polecam Darłówko, Chłopy.

Po poprzednich "przygodach" z C&A postanowiłam, że nigdy więcej, ale upolowałam sukienkę dla Mai na zmianę na Komunii, jak albę ściągnie, nie byłam do końca pewna , że przyjdzie a tu dziś niespodzianka, dzis kurier przywiózł, jest sliczna ........ była przeceniona ze 134zł na 34zł........ na szerokich ramiąckach z bolerkiem sweterkowym a i do teggo dokupywałam skiny dla Majuśki i też przyszły więc tym razem jestem zadowolona:tak:

Pozdrawiam

Aneta co sie nie odzywasz??????????/ o Nuśce nie wspomnę,:crazy:

Iza to gdzie Wy chcecie jechac? Na Hel? Jesli wystrzelicie gdzies na mierzeje to macie plus zatoki, zawsze jest cieplejsza. S cos baka,ze moze uda sie w gory... Jak bym chciala, zakochalam sie. Taki tam spokoj, cisza, ludzie jakby wolniej zyja...
to prawda:tak: też mam takie odczucie....... my w górach nie bylismy 5 lat więc czas:tak::tak:

Dzień dobry śpiochy i pracusie ;-)
Obudziłam się z potwornym bólem głowy... strasznym.

dzieki dziewczyny za miejscówki. Justyna zatoka odpada bo podobno brudno. My narazie znaleźliśmy Poddąbie. Jedyne 550 km od Białegostoku ;-) Są dwa domki Domy letniskowe KORAL - Podd

Dzien dobry:-)
U mnie zapowiada sie fajny dzien sloneczko od rana swieci i od rana juz w krótkim rekawku chodzimy bo cieplutko:-) no i popoluniu jade odwiedzic mojego kochanego chrześniaka :-)
Agulka pochwal sie łowami z C&A
Milego dnia kochane:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry