Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.Mati pojechal dzis z przedszkola na wycieczke :-) no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-) Witam
U nas wszystko ok od rana mam dobry humor.Mati pojechal dzis z przedszkola na wycieczke :-) no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko troche wypadlam z rytmu pisania ale to wszystko przez pogode bo bylo u nas ostatnio pieknie nawet sie opaliam a raczej spalilam i czasu na net nie bylo bo cale dnie na dworze spedzalismyn dzis juz mamy chlodno bo tylko 15 stopni...

zimno jak cholipka.......
Witam i ja
faktycznie pusto. My jutro wybywamy na grillowe urodziny mamy, już nie mogę się doczekać reakcji na prezent. Mam nadzieje że jej sie spodoba.
Donuś dałaś po robocie![]()
Witam
no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-)
chłodno........................???????????? wrrrrrrrrrrr u nas cały czas jest 11-12 stopnizimno jak cholipka.......
Moja córcia śpiewa piosenkę dla rodziców na Komunii, juz na próbacz ryczę a co dopiero jak będzie uroczystość
Pozdrawiam