reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam,

ale tu puuustki!

Iza, no to świetnie, że mój pomysł się przydał:-)

Wczoraj jak się wzięłam za ogarnianie domu i mi zeszło prawie do 22.00:szok:Miałam natchnienie;-)

Dziś ostatni dzień i odpoczynek:-)

reklama
Witam i ja
faktycznie pusto. My jutro wybywamy na grillowe urodziny mamy, już nie mogę się doczekać reakcji na prezent. Mam nadzieje że jej sie spodoba.

Donuś dałaś po robocie :-D

Dziewczyny a wy weekendujecie już?

Witam
U nas wszystko ok od rana mam dobry humor:cool2: .Mati pojechal dzis z przedszkola na wycieczke :-) no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko troche wypadlam z rytmu pisania ale to wszystko przez pogode bo bylo u nas ostatnio pieknie nawet sie opaliam a raczej spalilam i czasu na net nie bylo bo cale dnie na dworze spedzalismyn dzis juz mamy chlodno bo tylko 15 stopni...

Witam
U nas wszystko ok od rana mam dobry humor:cool2: .Mati pojechal dzis z przedszkola na wycieczke :-) no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-)
Pozdrawiam wszystkie cieplutko troche wypadlam z rytmu pisania ale to wszystko przez pogode bo bylo u nas ostatnio pieknie nawet sie opaliam a raczej spalilam i czasu na net nie bylo bo cale dnie na dworze spedzalismyn dzis juz mamy chlodno bo tylko 15 stopni...

chłodno........................???????????? wrrrrrrrrrrr u nas cały czas jest 11-12 stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zimno jak cholipka.......

Moja córcia śpiewa piosenkę dla rodziców na Komunii, juz na próbacz ryczę a co dopiero jak będzie uroczystość:sorry:

Jutro rodzicoe przyjeżdzają więc mama pomoże mi z malowaniem salonu, resztę juz pomalowałam.

Życzę miłego weekendu i nie bądzcie takie samolubne i dajcie na pomorze trochę ciepła, bo słonko to mamy.

Pozdrawiam

My w piatek mamy zamiar jechac tu Farma Iluzji - Park edukacji i rozrywki

Witam i ja
faktycznie pusto. My jutro wybywamy na grillowe urodziny mamy, już nie mogę się doczekać reakcji na prezent. Mam nadzieje że jej sie spodoba.

Donuś dałaś po robocie :-D

udanego grilla i sto lat dla mamy!:-)

dzis mam podobny plan na popoludnie/wieczor

Witam
no i ważna dla mnie informacja ze od wrzesnia Mateusz bedzie chodzil do przedszkola juz nie na popoludnie tylko na rano:-) :-)

super! będziesz miała bardziej zorganiozwany dzień!

chłodno........................???????????? wrrrrrrrrrrr u nas cały czas jest 11-12 stopni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zimno jak cholipka.......

Moja córcia śpiewa piosenkę dla rodziców na Komunii, juz na próbacz ryczę a co dopiero jak będzie uroczystość:sorry:

Pozdrawiam

Aguś, u nas też zimnawo. Niby po południu jest już OK, nawet do 20st ale rani i przedpołudnia chłodne są. rano jescze ubieramy kurtki i apaszki. W pracy przez okno wlatuje rześkie, zimne powietrze...

ja też z tych płaczek, więc Cię rozumiem...

Fajny ten Park. Sama bym chętnie tam pozwiedzała.

U nas tez chłodek i wieje, słonko dopiero dzisiaj wychodzi. My zaliczyliśmy spacer, nawet wzięłam książkę ze sobą, Przez 1,5 godz był szybki marsz a potem pół godz na ławeczce z książką. Posiedziałabym dłużej ale wiatr zaczął mocniej wiać.

Monia, Super.

reklama
Dzień dobry
ja tu w samotności... wszystkie weekendują.
Dziś mała zrobiła pobudkę o 5! Nie że głodna czy jej źle, ale zaczęła śpiewać. Masakra. Jak jakaś diwa operowa, na całe gardło, od tonów najniższych do najwyższych. Masakra.
Wczoraj w lokalu też to samo. W kuchni nawet słyszeli i przychodzili zobaczyć kto im koncert na żywo urządził. Ludzie zaczepiali nas i pytali ile ona już ma i byli w szoku że 4,5 m-ca.
Omar wydawał nam się kiedyś gadułą ale w porównaniu z Aśką był cichy i małomówny. Aż się boję pomyśleć co będzie jak ona naprawdę zacznie gadać.

Teraz leży sobie w salonie bo mężuś ją "wygonił" z sypialni bo spać nie daje :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry