reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam kobietki,

oj, ruch mam w pracy, aż nie ma kiedy zajrzeć...

Iza, plany na majówkę jeszcze nie do końca dograne. wiadomo, że gdzieś jedziemy, ale to będzie zależne od poogdy, poza tym ma przyjechać siostra, więc grille, poza tym dużo pracy na podwórku.
Ale miałaś fajna przygodę z samochodem:-D

W końcu jadłam soczewicę. mam przepis od koleżanki z Włoch na szybkie danie.pyyyszne wyszło.

Muszę Julitce lżejsze buty kupić, bo chyba w końcu zrobi się cieplutko?;-)

reklama
Dzień dobry
Energia mnie rozpiera. Gwiazda dosypia a ja już zagniotłam ciasto na drożdżówkę. Jeszcze jedno chciałabym upiec bo prawdopodobnie będzie kogo obdarować. tak to już jest jak się kocha piec a nie ma komu jeść.

Iza musiałaś się najeść trochę strachu myslac, ze ktoś ma dostęp do Twojego auta bez Twojej wiedzy;-)
Strachu to nie bo w sumie samochód podjeżdżał na parking a nie odjeżdżał. Raczej szok. :-D:szok::-D
A jak tam twój samochód?

Mój wczoraj nie chciał otworzyć zamka centralnego. Na szczęście tylko raz a jeździłam nim pół dnia.

Donuś jaki przepis? Podziel się. Ja w sumie jeść soczewicy nie mogę (a to ci niespodzianka) ale może chłopakom zrobię.

Dziewczyny, co można mamie kupić na prezent na urodziny (1 maja). Dodam że prawie wszystko ma a czego nie ma to pewnie nie potrzebuje :)

hejka!!

Wczoraj rano wydawało mi się, że będzie ciepło i ubrałąm Julitkę w bluzę zamiasta kurtki, a potem zrobiło się chłodno. Dzis natomiast poranek był taki sobie a teraz cieplutko się robi,a Julitka w kurtce:baffled:Oj, nie trafię za tą poogdą:baffled:

Jutro wybieramy się do cyrku. Julitka już mnie kolejny rok męczyła. zawsze znajdowałąm jakieś wytłumaczenie, ale tym razem w końcu pójdziemy.

Wygrałam wczoraj w radiu + flagę z okazji nadchodzącego święta flagi:-)

Iza, widzę, że jak masz plany kulinarne, to od razu chce Ci się zyć:-):-)
Anetka, Twoj golfik już sprawny? udał się wypad na działkę?
Monia, Aga, Justka, co u was?

Witam sie i ja w słoneczny piękny poranek:-)
Donuś golfi sprawny, M wpadł na chwile i okazało się, ze to tylko zaworek zwrotny do wymiany więc odrazu mi to zrobił :tak: popołudnie bardzo udane troche pogrzebałam w ziemi, przyjechała jeszcze moja przyjaciółka z dwójką swoich dzieciaków i moja siostra z Szymkiem więc ogólnie było przedszkole na działce:-D po powrocie jeszcze z Kariną posiedziałyśmy u mnie na balkonie z piwkiem i pogadałyśmy sobie;-)

Donuś, nie wiem jaka kwotę, adekwatną do prezentu. Trudno będzie z takim zabiegiem bo nie znam kosmetyczek tak gdzie mama mieszka. Ale pomysł świetny, będę musiała podzwonić w parę miejsc może ktoś mi podpowie gzdie najlepiej to zrobić.

Hello
U nas szybko czas leci, zostało 2 tygodnie do Komunii więc latami między tańcami( bo teraz jest czas występow) a Kościołem .......... młody już wypisał się z karate, zacznie od nowa chodzić we wrześniu..... ja szaleje, bo dogrywam wszystko, jeszcze salon i kuchnia mi została do pomalowania, obrusy dziś przyszły, zastawę mam ślubną na 12 osób ale na szczęście teściowa ma taka samą, więc będzie ładnie na stole , a osób ma być z dziećmi 24:sorry2:
Wczoraj J mnie uświadomił w czym podam herbatę, kawę, bo kubków to ja mam od groma, ale każdy inny:baffled:, więc szukam zwykłych szklanek ......... a dzis młoda wymysliła, jeszcze na próbę jechac rowerem:sorry2: ale przyda mi się, bo musze ciut schudnąć ........ mam nadziję, że pogoda, będzie, zastanawiam sie jeszcze czy jej na albę pelerynki nie kupić................ a jak kurka będzie zimno....... bo u nas na północy jest totalna niesprawiedliwość, bo Wy południowe dziewczyny macie CIEPŁO:wściekła/y::wściekła/y:

zmykam po młodą, bo młody od razu po przedszkolu jedzie do kolegi

Witam,

Kobietki, ziiiimnoooo! I na dworze i w pracy!!!!!!!! Aguś, chyba przywędrowała ta pogoda od Was;-)

Byłyśmy w cyrku, dla mnie porażka pod każdym zwględem, poczynając od ceny biletu. dziewczynki zadowolone.

weekend był fajny, domowy.

reklama
Dzień dobry w środku długiego weekendu ;-)
Jestem nieprzytomna. Wczoraj mieliśmy gości, po północy poszliśmy spać, mała mnie nie oszczędziła niestety a teraz nie chce spać :-D Ale fajnie wczoraj posiedzieliśmy przy herbatce ;-)
Donuś Twój pomysł jednak tak mi się spodobał że od rana wiszę na telefonie i załatwiam wszystko. Wykupię mamie jakiś masaż twarzy i szyi. Kuzynka mi pomaga wszystko ustalić. Znalazłyśmy też salon kosmetyczny koło rodziców do którego chodzi moja siostra. Mam nadzieję że mamie się spodoba. Ba! Jestem prawie pewna :-D

Więc u nas na środę zaplanowany grill u rodziców a w czwartek jedziemy na tatarskie przysmaki http://www.przysmakitatarskie.pl/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry