Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziś mała zrobiła pobudkę o 5! Nie że głodna czy jej źle, ale zaczęła śpiewać. Masakra. Jak jakaś diwa operowa, na całe gardło, od tonów najniższych do najwyższych. Masakra.
Wczoraj w lokalu też to samo. W kuchni nawet słyszeli i przychodzili zobaczyć kto im koncert na żywo urządził. Ludzie zaczepiali nas i pytali ile ona już ma i byli w szoku że 4,5 m-ca.

Donuś bylście w tym parku?jak było?

. Nawet grilla udało się napalić.U nas tez weeken szybciutko zlecial mimo brzydkiej pogody pogrilowalismy:-) raz na balkonie. bo na dworze za bardzo padałoWybieracie się może na film "Układ zamkniety"? Polecam. Wstrząsajacy, dający do myslenia w jakim kraju zyjemy...
ja mam w planach wybrac sie na ,,Oszukane''
Muszę się pochwalić: Julitka śmiga na rowerku!! Jestem mile zaskoczona, bo do tej pory postępów nie było widać, a wręcz na początku się cofnęła w stosunku do jesieni. jednak w zeszłym tyogdniu zaczęła "łapać" i potem już z dnia an dzień radziła sobie coraz lepiej i szybko opanowywała nowe umiejętności. Teraz sama sięga z ochotą po rower. mało tego, wczoraj byliśmy na pierwszej samodzielnej wycieczce rowerowej. :-):-)nawet się już trochę opaliłam.
Gratulacje dla JulitkiJulitki:-)
Monia, a jak u Ciebie
.
, my bylismy z J akurat na wyjeździe i rodzice zostali w dziećmi, wracamy a tu szyby lśnią

Kupilismy Oli nowe wieksze rolki bo co chwile byla kłótnia kto ma jezdzic Mati ma te od Oli no i wczoraj ja sie z nimi wybralam na rolki i wszyscy pojezdzilismy:-)
Donuś w pingponga to wiem jak się gra ale w węża czy w chłopa to nie mam pojęcia, podaj instrukcję;-) Kombinuję by tego roczny wypad w góry był niedaloeko Ciebie, bysmy mogli do Was wpaść na kawusię
Brawa dla Julitki
U nas weekend był słoneczny, Monia salon pomalowany dzis tylko mały holl muszę przelecieć, mama w sobotę pomyła mi okna, my bylismy z J akurat na wyjeździe i rodzice zostali w dziećmi, wracamy a tu szyby lśnią
Już nie mogę doczekac się PO Komunii, mam już dość tej całej otoczki, wrrrrrr a sprzątanie nigdy sie nie kończy???????????????????????????????![]()

Byliśmy tez u moich rodziców, zbudowali ślizgawkę i Omar sobie poszalał. A my grillowaliśmy. 

My dostaliśmy propozycję wyjazdu nad morze na wakacje. Macie jakieś sprawdzone miejsca? Potrzebujemy miejscówki dla 3 rodzin: 4 (2 dorosłe + 2 dzieci) + 4 (2 dorosłe + 2 dzieci) + 2 (2 dorosłe). Najlepiej blisko morza. I a jak to powiedziała żona brata męża (nigdy nie wiem jaką nazwę nosi ta konfiguracja) "na wschodnim wybrzeżu".
Wczoraj przyleciala Aska z familia,a ja sprzatam i sprzatam i nie widze konca

Mam nadzieję że jej się spodoba.