reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam i ja

No i jestesmy po zabiegu:-) wszystko poszlo szybciutko, sprawnie i bez płaczu.Mateusz byl bardzo dzielny:-) po zabiegu bylismy na lodach takie bylo zalecenie lekarza:-) no i za 2 lata mamy przyjsc do kontroli bo jak by niezaczął poprawnie mówic to bedzie musial miec robianą plastyke jamy ustnej i to juz w narkozie

oby nie było trzeba

mam nadzieję, ze pogoda dopisze na wekend bo chcemy robić grila imieninowego:tak:

nie wiem, jak u was, ale u nas niedziela ma byc brzydka, a sobota ładna. też mam ochotkę na grilla, ale chyba się wybierzemy z Julitką do cyrku, bo ma być a ona mnie już kolejny rok męczy.

Apropo jeszce rowerów i innych to młoda nas katuje bo chce wrotki;-) ostatnio widziałyśmy superowe i M sie śmiał żeby sobie wybiła z głowy, że niech najpierw na rowerze sie nauczy itp, a mi sie wydaje, ze skoro ona na ten rower nie ma parcia to po co mam ja przymuszać:sorry2: po cichu umówiłyśmy sie, ze jej po wypłaci kupie:sorry:

Anetka, u nas jest temat rolek. Co prawda Julitka aż tak o nie nie prosi, ale M. ma i kiedyś wspominała, że też chce. My też ustaliliśmy, że najpierw rower, dopiero rolki. Zobaczymy, co z tego wyjdzie;-)

Witam i ja e chłodnawy dzień, zapowiadali u nas opady i chyba jednak będą bo się chmurzy.

Monia dzielnego macie syna:tak: no i zdolnego, brawa za jazdę na wielkim rowerze no i na rolkach, bo wiem, że Mati już rok temu smigał.

Adaś ma opanowany rower, o rolkach czasami mówi, ale nie naciska bardzo, woli zrywy na rowerze robić;-)

Witam i ja!

wczoraj w końcu była koleżanka z dziećmi. Mieliśmy miłe popołudnie.

Coś poogda się kiepści...

Rano widziałyśmy jadąc do przedszkola zająca. Bo bażanty to juz standard.

Dzień dobry
Ja już na pełnych obrotach od 5, nie lubię dni jak muszę wozić Omara do przedszkola, z Aśką oczywiście.
Donuś a ja ostatnio widziałam bażanta, przebiegał po dość ruchliwej drodze :szok:

U nas Omar już zaczyna się uczyć jeździć na 2 kółkach. Niestety nie ma kiedy, raz w weekend byli z A. pojeździli chwilę a potem kopali piłkę. To mu lepiej idzie. Kiedyś Omar próbował na deskorolce jeździć, o rolkach tez coś wspominał ale pewnie będę nalegała żeby nauczył się najpierw jeździć na rowerze bo widać że chce.

Macie plany na długi weekend?
Ja w niedzielę chcę zaprosić parę osób i upiec jakieś ciasto. Pon i wt A. i Omar do przedszkola-pracy a potem może pojedziemy do moich rodziców grilla zrobić. Yyyyy ja chyba nie moge jeść kiełbasek ani mięsa grillowanego :eek:
Mama już mi głowę suszy że po sklepach trzeba połazić. Jest kilka nowych sklepów w tym Mrówka, sklep z gospodarstwem domowym. Podobno sporo drobiazgów które mi się przydadzą jest tam :)
aaaaaaaaa urodziny mojej mamy 1 maja. Qrczaczki co jej można kupić?

Dopisek nr 3: Właśnie przeżyłam szok. Siedzę przy oknie i widzę że na parking podjeżdża mój samochód i parkuje. Ale jak skoro ja niedawno go tam zaparkowałam????????? Klucze sa u mnie, zapasowe też!!!!!!!
Ufff, obok stoi mój (w kadrze okna sie nie zmieścił i go nie widziałam) a zaparkował identyczny, nawet tak samo brudny!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) chociaż trochę zła:cool: golf mi rano nie zapalił:wściekła/y: nie mam pojęcia co może być przyczyną:eek: wczoraj jeździłam i było wszystko ok:sorry: mam nadzieję, ze M uda się wyrwać w ciągu dnia i mi go uruchomi, bo popołudniu zabieram z przedszkola Tuskę i jej przyjaciółkę i już im obiecałam, że pojedziemy na działkę, a potem miałam odwieść Justynke, a bez auta to raczej ciężko będzie:sorry:
Iza musiałaś się najeść trochę strachu myslac, ze ktoś ma dostęp do Twojego auta bez Twojej wiedzy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry