reklama

Wrześniówkowe mamy

Mateusz tez pedzi na rowerze,az strach patrzec, hulajnoge opanowuje u dziakow,ale cos mi sie obilo o uszy,ze kolko dzis sie zepsulo. Nas tez czeka dentysta,bo Mateusz mowi,ze boli go zabek ten zablabowany.
Izka kartacze to Twoje jedzonko. Daj swoj sprawdzony przepis

reklama
Witam w słoneczny, ale mroźny poranek

Ziiimnooo od rana!

W sobotę pojechaliśmy do mojej siostry. Fajny weekend mieliśmy. Najadłam się pizzy za wszystkie czasy, bo już dłuuuugo "chodziła" za mną. Wczoraj wysapcerowałam się po Sienkiewce w Kielcach, tęsknię za tym miastem:-(

Nie chciało nam się dziś wszystkim wstać, oj ciężko było, ciężko...

Omar dostał się do zerówki w szkole, jest 4 na liście

gratuluję!

Witam
Iza milo ze pytasz:-) zabieg Mateusz ma na 14.30 wiec jeszcze jestesmy przed.Mateusz dosc troche sie boi ale wcale mu sie nie dziwie bo tez bym sie bala...
No i pochwale sie ze Mateusz wczoraj nauczyl sie jezdzic na wiekszym rowerze od Oli chyba 20 to jest taki maly gorski zprzerzutkami juz i z hamulcami w rączkach:-) trzeba bedzie mu teraz ten rower przemalowac bo nie bedzie na różowym jezdzil przecież.:-) no a Ola tez przesiadla sie na wiekszy rower tylko ze z niajuz bylo gorzej bo bala sie i panikowala
Donkat ty sie nie przejmuj tym ze Julitka nie jezdzi jeszcze na 2kolkach kazde dziecko uczy sie w swoim tempie od brata corka w styczniu miala 6 lat i tez jeszze na 4 jezdzi a na chulajnodze za to smiga szybciutko i sprawnie:-)

Monia, jak po zabiegu???
Mati jeździ już na większym rowerze?:szok::szok:

Miłego popołudnia kobietki!!!
Tak jezdzi na wiekszym rowerze takim z przerzutkami. Do tej pory jezdzil na 16 a ten teraz to chyba 20:-)
No i jestesmy po zabiegu:-) wszystko poszlo szybciutko, sprawnie i bez płaczu.Mateusz byl bardzo dzielny:-) po zabiegu bylismy na lodach takie bylo zalecenie lekarza:-) no i za 2 lata mamy przyjsc do kontroli bo jak by niezaczął poprawnie mówic to bedzie musial miec robianą plastyke jamy ustnej i to juz w narkozie

reklama
Witam się w piękny słoneczny poranek:-) z kawką oczywiście;-) wczoraj byłam z mamą na zakupach w Ząbkowicach a popołudniu sie działkowaliśmy. Poszykowałam już do końca grządki i pierwsze nasionka zasiane:-) ach juz nie mogę sie doczekać szpinaku młodziutkiego:tak: zostało do przekopania miejsce po starych truskawkach, ale z tym juz na spokojnie bo w tym miejscu chce wsadzić pomidory i ogórki także mam jeszcze troche czasu;-) mam nadzieję, ze pogoda dopisze na wekend bo chcemy robić grila imieninowego:tak:
Monia zuch chłopak z Matiego:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry