mala-gorzatka28
Fanka BB :)
ojej, dawno tu mnie nie bylo :-) ale jakos tak bylam zabiegana i czas leci ze nawet sie nie obejrze a tu juz noc i marze tylko o podusi. Czasem chodze "do tylu ze zmeczenia" :-( Powiem wam szczerze ze jakos nie umiem sobie zoragnizowac dnia i nabrac takie wiekszej rutyny. Kazdy dzien mam totalnie rozlegulowany
Cos sobie zaplanuje i nigdy mi nic z tych planow nie wychodzi :-(
Widze ze rozmawialyscie o szkolach :-)..szkoly, uczelnie -fajna rzecz. Chcialabym jeszzce gdzies sobie studiowac. Studia byly fajna "przygoda" Poszlabym gdzies na jakis kurs zeby sie troszke oderwac od codziennego kieratu
ale powiem wam szczerze ze nie wiem co moglabym wybrac.
My z Nastusia idziemy w czwartek do lekarza na pirwsza wizyte kontrolna po porodzie, i powiem wam szczezre ze jak czytam o tych bioderkach i problemach to troszke sie boja o niunie bo jak pojde tu do lekarza (a chodzi sie lekarza ogolnego - pediatra jest tu specjalista i trzeba miec skierowanie od lek. ogolengo co nie jest latwe) a tu dla lekarzy jakikolwiek problem to rzezc normalna i nic nie robia
ehhh szkoda gasc, juz nie moge sie doczeac stycznie kiedy polecimy do Polski i wtedy pojde z nia do pediatry.
Dzis bylismy w centrum handlowym- chcialam sobie kupic bielizne i kurtke na zime, ale nic sobie nie kupilam
a Nastusia jak zawsze gdzies pojdziemy robi kupke
oh to moje kochane malenstwo. Bardzo ja kocham. Od dwoch dni po karmieniu o 5 rano zabieram Nastusie do siebie, i spimy razem...alez jej dobrze, spi do 9 rano :-)
OKI, teraz uciekam do lozeczka.
Cos sobie zaplanuje i nigdy mi nic z tych planow nie wychodzi :-(Widze ze rozmawialyscie o szkolach :-)..szkoly, uczelnie -fajna rzecz. Chcialabym jeszzce gdzies sobie studiowac. Studia byly fajna "przygoda" Poszlabym gdzies na jakis kurs zeby sie troszke oderwac od codziennego kieratu
ale powiem wam szczerze ze nie wiem co moglabym wybrac. My z Nastusia idziemy w czwartek do lekarza na pirwsza wizyte kontrolna po porodzie, i powiem wam szczezre ze jak czytam o tych bioderkach i problemach to troszke sie boja o niunie bo jak pojde tu do lekarza (a chodzi sie lekarza ogolnego - pediatra jest tu specjalista i trzeba miec skierowanie od lek. ogolengo co nie jest latwe) a tu dla lekarzy jakikolwiek problem to rzezc normalna i nic nie robia
ehhh szkoda gasc, juz nie moge sie doczeac stycznie kiedy polecimy do Polski i wtedy pojde z nia do pediatry.Dzis bylismy w centrum handlowym- chcialam sobie kupic bielizne i kurtke na zime, ale nic sobie nie kupilam
a Nastusia jak zawsze gdzies pojdziemy robi kupke
oh to moje kochane malenstwo. Bardzo ja kocham. Od dwoch dni po karmieniu o 5 rano zabieram Nastusie do siebie, i spimy razem...alez jej dobrze, spi do 9 rano :-)OKI, teraz uciekam do lozeczka.