Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie od pół godziny "jedzie" odkurzacz....póki co Tymo usnął, ale co chwila się wybudza, chyba dzisiaj znowu nie zdążę z obiadem i całą resztą (czyt. prasowanie, sprzątanie, odkurzanie, pranie...):-(
. Myślałam ze nie można jeśc tylko tego co zawiera białko krowie!!! Żeby zjadać troche błonnika i trochę urozmaicać menu to teraz jem Jaśki albo płatki śniadaniowe same, bez mleka.
bylam dzis na usg brzuszka i nie ma zadnego swinstwa w brzuszku na szczescie no i refluks tez wykluczony tak ze ulewanie jest spowodowane po prostu lapczywym jedzeniem
Zastanawiam sie nad podaniem Nel herbatki bo tak piszecie o roznistych a ja tylko i wylacznie cyc i finito..ni eiwem co z ta kupa juz robic,lekarka na usg powiedziala ze ma nadzieje ze mala nie prysnie z kupy bo dosyc tam tego ma...i ze nie mam sie martwic bo jej syn robil kiedys jedna przez tydzien....Wczoraj juz nie wytrzymalam i unioslam jej tyleczek do gory,troszke rozszerzylam i wylecialo z niej tyle ze 2 pieluchy byly zawalone po prostu lawina...nie iwem czy to tak zdrowo tydzien kupe trzymac bo mozna chyba skretu kiszek dostac
Nie chce tej metody wprowadzac w zycie bo mala nie bedzie sie mogla beze mnie wykupkac a wyczailam to jak jej zmienialam pieluche,unoszac dupcie do gory zawsze pierdki puszczala. W ogol eten tyleczek ma jakis spiety im bardziej placze tym bardziej sie zaciska...2 dawki Sab Simplex juz dostala i nic
Jedyna szansa to zrobienie kupy przez sen bo wtedy jest chyba bardziej rozluzniona.