maraniko
Wrześniowe mamy'07 lipcowo-wrzesniowa mama:)
Nuśka zazdroszczę tej wagi
Ale w nocy nie sama buszujesz;-) Ja często gęsto też siedzę do późna, choć nie zawsze wtedy mam czas na BB. No i mój malec tak jak ja, ale odpukać od 3 dni zasypia wcześniej, dziś tylko troszkę pomarudził.
A no właśnie, zawsze majandry było "pełno", a tu taka cisza
Ale w nocy nie sama buszujesz;-) Ja często gęsto też siedzę do późna, choć nie zawsze wtedy mam czas na BB. No i mój malec tak jak ja, ale odpukać od 3 dni zasypia wcześniej, dziś tylko troszkę pomarudził. A no właśnie, zawsze majandry było "pełno", a tu taka cisza

bo ja umówiłam się do fryzjera i moja mama miała zostać z malutkim ale coś ważnego jej wypadło i się nie wyrobi w czasie więc pomyślałam trudno pójdę po świętach i odmówiłam tego fryzjera na to moja siostra powiedziała że nie ma żadnego problemu i ona jutro przyjdzie do Igorka i umówiła mnie ponownie. A tak na marginesie "jak ja nie cierpię chodzić do fryzjera ...." ale chrzest 5 stycznia więc muszę jakoś wyglądać.
Tylko powiedz, nawet jeśli jestem w ciąży... Qurcze, przecież to o wiele za wcześnie, to może być bardzo niebezpieczne także dla mnie...:-( Jejku, mogłam myśleć o tym wcześniej, ale tak to jest po ciąży... Szybko ciągnie do zakazanego owocu, tylko, że za pierwszym razem naprawdę uważaliśmy, chyba nawet nie poszliśmy na całego, nie pamiętam...
Już się zarejestrowałam na jutro do mojego doktora ale kazałam kupić test małżonkowi po drodze z pracy. Chcę wiedzieć zanim pójdę na wizytę, bo chyba bym na tym fotelu padła trupem, jakbym usłyszała "Pani Aniu, pani jest w ciąży

:-) Tak bynajmniej wyrokuje lekarz. A mówiłam wszystkim dookoła, że zaczynają się pojawiać zęby, ale nawet rodzona mama mi nie wierzyła;-) Także wczorajsze płacze i marudki usprawiedliwione. Ostatnie dni bezzębnego uśmiechu, lecę cykać fotki;-)