majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A gdzie się podziała Majandra? Bo coś jej tu nie widzę.
.
Jestem!!!!!! Nie mialam internetu od poniedzialku wieczorem:-
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A gdzie się podziała Majandra? Bo coś jej tu nie widzę.
.

). Już dawno myślałam nad antykoncepcją ale boję się znowu tabletek, bo strasznie źle je znoszę, a próbowałam już kilka rodzajów. Zresztą z tego co wiem, to przeciwwskazaniem jest duża nadwaga, a ja ważę jeszcze parę kilo ponad dopuszczalną granicę 85 kg, więc chyba mój ginek mi żadnych nie przepisze. Nie wiem, jaką mam alternatywę poza tradycyjnymi "gumeczkami" ale z pewnością o tym porozmawiam. Klavell, byłam też dzisiaj w Goerlitz i kupiłam w DM taki koktajl w stylu Molke-Kur, Das Gesunde Plus Lebensmittel. Coś niecoś doczytałam, ale mój niemiecki jest dramatycznie kiepski. Stosuje się go 3 razy dziennie, czyli trochę inaczej niż Molke-Kur. Kosztuje niecałe 3 Euro. Muszę poprosić kuzynkę, żeby mi etykietę przetłumaczyła. Smakuje lepiej niż Molke-Kur mimo że robi się go na wodzie. Dzięki za sugestie, żebym sprawdziła w DM.
Pierwszy ząbek u Wrześniowych Maluchów hi hi. Mam nadzieję, że Tymonek będzie dzielnie znosił ząbkowanie i nie da się ono ani jemu ani Tobie we znaki.
, po nivea ma krostki i mam wrażenie, że po powrocie do happy tez jakoś nie za bardzo:-( Więc jeśli to nie kłopot to przy okazji swoich zakupów proszę zerknij jak się sprawa ma.ja ostatnio kupilam te zielone byly pakowane po dwie paczki za ktore dalam 3 euro z groszami ok 3,50Właśnie miałam Ciebie Atru zapytać czy jak bywasz na zakupach po drugiej stronie to zachodzisz czasem do DM. Jeśli tak to miałabym prośbę, żebyś zobaczyła ile kosztują chusteczki do pupy, tylko kurcze nie pamiętam nazwy... chyba babylove. Przywiozła mi ich troszkę mama, jedna białe, drugie zielone, a trzecie takie do mycia całego ciałka niebieskie. Tymo świetnie je znosił ale się pokończyły, po nivea ma krostki i mam wrażenie, że po powrocie do happy tez jakoś nie za bardzo:-( Więc jeśli to nie kłopot to przy okazji swoich zakupów proszę zerknij jak się sprawa ma.
pokończyły, po nivea ma krostki i mam wrażenie, że po powrocie do happy tez jakoś nie za bardzo:-( Więc jeśli to nie kłopot to przy okazji swoich zakupów proszę zerknij jak się sprawa ma.

A to mnie oświeciłaś wczoraj zmieniłam chusteczki na Nivea chciałam wypróbować a dziś Igorek ma na pupie krostki a ja zastanawiałam się od czego.

.