gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Ja tylko na uno momento.
Dziewuszki jeśli buszujecie na nasza klasa to nie przyjmujcie zaproszenia od genesis gallardo bo to podobno ochydny wirus.Nie otwierajcie nawet poczy od niego.Jak przyjmiecie go do znajomych to wszystkie wasze kontakty bedą zawirusowane.Najlepiej wcale nie przyjmowac i nie wysylac zaproszen od osob ktorych nie jestescie pewne.
Ufff Amen
Dziewuszki jeśli buszujecie na nasza klasa to nie przyjmujcie zaproszenia od genesis gallardo bo to podobno ochydny wirus.Nie otwierajcie nawet poczy od niego.Jak przyjmiecie go do znajomych to wszystkie wasze kontakty bedą zawirusowane.Najlepiej wcale nie przyjmowac i nie wysylac zaproszen od osob ktorych nie jestescie pewne.
Ufff Amen
To bzdura.Ktos sobie zarty robi.
No i co do ubioru dzieci..wiem ze juz przerabialyscie ten temat ale ja kompletnie nie wiem w co ubrac mala..tzn mam juz super sukienke,znalazlam na allegro ale raczej bedzie problem zeby w tym 'wyskoczyc' o tej porze roku i to w kosciele..dlatego pytam i jestem sklonna nawet podjezec jakis chrzest..Ja na przyklad lezalam sobie w beciku tyle ze bylam malutka a nasza Nel 4 miechy na karku...i chyba becik tu nei zda egzaminu..Wiem ze to glupie pytanie ale jak podchodzicie z dziecmi do chrztu..po prostu je trzymacie na rekach