Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Xeone, mi mienly mniej wiecej pod koniec 11 tygodnia, ale to rzeczywiscie mija jak tygrysek napisala..z zaskoczenia. chociaz powiem wam ze ostatrniego dnia, jak mialam mdlosci to tak kurcze mna brzydko mowiac telepalo, ze wymiotowalam jak kot. W sumie to chyba w walentynki z ranaDalej mam straszne mdloci i minimum 2 razy dziennie wymioty. Nie moge patrzec na jedzenie i nic mi nie smakuje. Mam nadzieje ze za jakies 2-3 tygodnie wszystkie te okropienstwa mi przejda i bede mogla zaczac sie dobrze i zdrowo odzywiac.
Ja raz przegryzlam kaszanke paczkiemzobaczycie same się zaskoczycie na co może miec kobieta wciąży ochotę
w pierwszej ciąży to od wiosny do porodu wciągałam winogrona i arbuzy a hit to kanapka z cebulą takie grube plastry

i sklepów Biedronka, nie lubie kiedy mój mąż miałby nosić bermudy w kratkę bo wyglądałby tragicznie...
>Kiedyś przy jakiejś okazji padło hasło,że jak M jest niemiły czy głupio gada to najlepiej przygryść język i nie odzywać się. O na pewno. Zagotowałam się
.Nie będzie mi sie chłop popisywał domniemaną inteligencją i zachowywał jak pan na włościach.Powiedziałam jej wtedy,że jak ma ochote to mogą z L tak robić i jak na razie ich metoda się nie sprawdza.Co do mojego związku to ja i M ustalamy w nim reguły i na pewno nie będe chamstwa tolerować. I jak będę chciała rady to poproszę. Od tamtej pory ukłądy między nami cudowne. Mogę się jej wyżalić, wypłakać. Widzi ,że jest nam dobrze z M i nie wtrąca sie. Denerwowało i denerwuje mnie,że nie może sama podjąc decyzji i zawsze jej odpowiedz jest jednakowa: ,,Musze ustalić z L''- 36 kobieta,która nie może się sama zająć swoim dzieckiem. Obawiam się ,że nasze maleństwo tez nie będzie na pierwszym miejscu, bo to przecież nie L dziecko.Ale nic to, nie pozwole żeby mały terrorysta spychał moje Dziecko na II miejsce. Jesteśmy daleko i dlatego nie powinno być problemu. A jak będzie zabiore d...ę w troki i tyle mnie zobaczą