Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zaraz dostałam znieczulenie, położna była co pół godziny, urodziłam dość łatwo i szybko, bardzo miły pan doktor, ktory mnie zszywał powiedział,że jestem stworzona do rodzenia dzieci
. Mój Staszek oczywiście był ze mną cały czas, bardzo mnie wspierał. Potem warunki też dobre, pokoje dwuosobowe z łazienką, dziecko cały czas ze mną, wyszłyśmy na trzeci dzień po porodzie, więc szybciutko.
.
.
Teraz sie obudzilam, zrobilo mi sie niedobrze i jednoczesnie strasznie mi sie zachciało JESC. Ogolnie robi sie coraz weselej.
Choć do tego czasu jeszcze pół roku zostało, to już zaczynam się bać. Tym bardziej, że czas tak szybko mija...Większość z nas, Wrześniówek, zaczyna drugi trymestr..A jeszcze niedawno zaczynałyśmy się ze sobą zaznajamiać..
Głupio wyszło, ale koniec końców szef mi pogratulował, kazał na siebie uważać itp. a teraz wiedzą już wszyscy i każdy ma dla mnie jakieś 'dobre rady'

Trochę mnie to dziwi, może jestem jakaś odwodniona??