• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrześniówkowe mamy

jejku ale się naczytałam ciężko tak za wami nadażyć
Nuśka ty się niemartw ja tez zazwyczaj jak mam chwilęto was nie ma i się zastanawiam czy to z mojego powodu heheheh
a co do pracy to już się nie lenie taki ze mnie pracuś i ciągle mi ktoś coś podrzuca
maraniko trzymaj się i oby Tymo wyzdrowiał szybciutko, nie wiem od czego to zależy że jednych choróbska imają się częściej niż innych

reklama
[]najprostrza metoda jest z tej strony
Lilypie : Free Baby Birthday Card
na koncu pojawia ci sie kod do forum, kopiujesz i wklejasz ten kod do twojego podpisu ( forum-ustawienia- ustawienia podpisu

Tak właśnie zrobiłam, pojawił sie póki co link w podpisie( zresztą chyba widać)...
nie wiem Dziewczyny...ja chyba jakaś niekumata jestem jeśli o to chodzi...:zawstydzona/y:

Sorki za to zamieszanie ale to moje pierwsze forum...jestem kompletnie zielona...a o suwaczkach to w ogóle nie słyszałam....dopiero tu sie z nimi spotkałam!

U mnie tez imprezowy rok. 3 wesela + roczek. Na razie wole o tym nie myśleć,bo trochę to wszystko pociągnie,a ja juz nie pracuje,obecnie jestem na chorobowym. Na roczek postanowiliśmy,że odłożymy ten tysiąc ze skarbówki.
Chudnąć nie musze,bo karmię caly czas i wagą nie będę się chwalić:-D
Mój problem to włosy!! Jak tak dalej pójdzie to na te wesela będę musiała perukę sobie sprawić. MASAKRA

Dziewczyny,szczepiłyście dzieciaki na pneumokoki i megingokogi(?)? Ja cały czas mam dylemat. Z jednej strony,gdyby coś nie daj Boże się stało,to nie wybaczylabym sobie,że nie zaszczepiłam. Z drugiej strony ze szczepionkami jest tak,że często pobudzają te wszystkie dziadostwa. Dlaczego po szczepieniu na grypę chorujemy na nią??

[]najprostrza metoda jest z tej strony
Lilypie : Free Baby Birthday Card
na koncu pojawia ci sie kod do forum, kopiujesz i wklejasz ten kod do twojego podpisu ( forum-ustawienia- ustawienia podpisu

Tak właśnie zrobiłam, pojawił sie póki co link w podpisie( zresztą chyba widać)...
nie wiem Dziewczyny...ja chyba jakaś niekumata jestem jeśli o to chodzi...:zawstydzona/y:

Pocieszę Cię Martho,ja tez motałam się z tym jak dzika.
Teraz zastanawiam się jak dodaje się fotki. Jak jedną dodam to mi poprzednia znika...

Pierwsze koty( znow o kotach???:-D:-D:-D) za ploty, dziewczyny!
najlepiej przez odpalanie fotek z tej strony:
ImageShack® - Image Hosting
Justyna - nie chcesz sie chwalic waga bo szprycha pewnie jestes wrrrrr:wściekła/y:;-):-D...podzielam opinie o szczepionakch "na wszystko"! tez nie szczepilam na w/w wlasnie z powodu pobudzania "dziadostw"

JUSTYNA ja zawsze wklejam tak
wchodze na ta stronke ImageShack® - Hosting
tam wybieram zdjecie ustawiam rozmiar 320na240 i wciskam host it
na dole po chwili pojawiaja ci sie kody kopiuje ten ostatni i wklejam na BB przed wklejeniem linku wpisac nalezy [img] a na koncu linku [/img] bez spacji mam nadziej ze cos z tego zrozumialas
co do szczepionek to ja szczepie na pneumokoki juz dwie szczepionki hanifka miala...

reklama
Hruda- ja też lubie papieroski, ale juz sie strasznie źle po nich czułam...więc wykorzystałam moment.... nie mówię jednak,że nie wrócę...ale mam mam nadzieje,że wytrwam!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry