luandzia1
Entuzjast(k)a
My już po kąpieli podczas której zostałam "olana" przez moją coreczkę.Kręciłam dzisiaj filmik dla rehabilitantki żeby pokazać jak Zuzka zachowuje się podczas zabawy ,leżała sobie na pleckach i ją filmowałam potem postanowiłam pokazać jak się zachowuje na brzuszku więc ją przewróciłam biorę kamerę a ona czmych i juz na pleckach (już trzeci raz dzisiaj. Szelma mała ).Zaczynamy uczyć się jeść z czegoś innego niż cyc (butelki nie umie albo nie chce pić)na początek jabuszko (mam sad z jabłkami i tak było najprościej bo wiem że nie pryskane itd)narazie je ale bez większego entuzjazmu (bardziej fascynuje ją chyba łyżeczka niż nowe jedzenie).W przyszłym tygodniu spróbujemy chyba marchewki a potem ziemniaczka(załatwiłam już warzywa z takiej ekologicznej uprawy).To chyba ok na początek? Podajecie ten gluten bo mnie lekarka powiedziala , że lekarze nie są zgodni co do tego i już sama nie wiem...Czy takiemu małemu dziecku można podać picie z takiego kubka z profilowanym brzegiem (niekapka i butelki nie chce)a jeżeli tak to może wiecie kto takie kubeczki produkuje?
Ogólnie padam z nóg Zuzce nie podobają się te ćwiczenia i się awanturuje zwłaszcza przy przewracaniu z pleców na brzuch.Nie chce leżeć na boku ( wytrzymuje jakąś milisekunde i już jest na plecach)rehabilitantka kazała ją zachęcać przez zabawę albo zagadywanie -łatwo powiedzieć.Kupiłam dzisiaj na allegro piłkę i wałek do rehabilitacji może to jej się spodoba..?
Doti pewnie ,że się przyznamy chodziłyśmy razem na szkołę rodzenia i miałam okazję poznać Oskarka - przystojniaka.
Ogólnie padam z nóg Zuzce nie podobają się te ćwiczenia i się awanturuje zwłaszcza przy przewracaniu z pleców na brzuch.Nie chce leżeć na boku ( wytrzymuje jakąś milisekunde i już jest na plecach)rehabilitantka kazała ją zachęcać przez zabawę albo zagadywanie -łatwo powiedzieć.Kupiłam dzisiaj na allegro piłkę i wałek do rehabilitacji może to jej się spodoba..?
Doti pewnie ,że się przyznamy chodziłyśmy razem na szkołę rodzenia i miałam okazję poznać Oskarka - przystojniaka.