Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

witam wieczorowo.
My bierzemy 3 kropelki vit D3 bo nasza pediatra twierdzi że o tej porze roku jest za mało słonka a co za tym idzie organizm mniej produkuje naturalnej vit D3 i trzeba to uzupełniać. Lekarz kazał to daje.juz se popaliłam i od razu nabrałam dystansu do sprawyE nie bede sobie problemow do glowy wbijac bo inaczej nie wytrzymamy pod jednym dachem, dobrze mowie (pisze), prawda?
Justyna - niekiedy dzieci biora nawet wicej niz 2 kropelki. To jest uzaleznione od wagi, ciemiaczka i rozwoju dzieci. Moj Stachu ma zaburzone napięcie mięśniowe i miał ponoć spore ciemiączko: 3x3, teraz ma 2x2.
Udało się!!!! Dzięki. Wcześniej próbowałam inne tez wklejać( tak jak piszesz) ale sie nie udawało...a tu proszę, jaka niespodzianka!!!!

;-)Ja też mam problem z włosami... wszedzie ich pełno tylko nie na mojej głowieChudnąć nie musze,bo karmię caly czas i wagą nie będę się chwalić
Mój problem to włosy!! Jak tak dalej pójdzie to na te wesela będę musiała perukę sobie sprawić. MASAKRA
Dziewczyny,szczepiłyście dzieciaki na pneumokoki i megingokogi(?)? Ja cały czas mam dylemat. Z jednej strony,gdyby coś nie daj Boże się stało,to nie wybaczylabym sobie,że nie zaszczepiłam. Z drugiej strony ze szczepionkami jest tak,że często pobudzają te wszystkie dziadostwa. Dlaczego po szczepieniu na grypę chorujemy na nią??

strasznie mi wypadają po ciąży, słyszałam że cynk jest na to dobry chyba spróbuje

Ja tez dolaczam sie do "oczekujacych"...bardzo niecierpliwieNuśka, Harsharani - ciekawe kiedy się doczekamy tych ząbków już nie mogę patrzeć jak mi się ten biedak męczy a do paszczy ładuje wszystko z takim szałem w oku jak by od tego jego życie zależało chyba go mocno swędzi