Witajcie,babeczki!
Uff, nie było mnie od wczorajszego południa, a wy prawie dwie "duże" strony nadrukowałyście (u mnie wyświetla się więcej postów na stronie niż standardowo).
Justyna, Martha - no, fajurskie suwaki sobie dokoptowałyście

:-)
LizabetA - wiesz, myślałam ostatnio, co u ciebie. Napisz, co słychać!
Odpowiem w telegraficznym skrócie:
1/ witaminki D3 podajemy Tymkowi 3 krople
2/ od dzisiaj przechodzimy na Nutramigen 2

3/ za moją wagę biorę się od poniedziałku, bo na weekend wybieram się do brata do Wrocławia więc pewnie nie dałabym rady zapanować nad jadłospisem;-)
4/ jeśli chodzi o kubki niekapki, to na Kubie wypróbowałam ich sporo - Avent, Baby Ono, Canpol, Nuk itd. - i najlepszy okazał się kubek Nuka, który niestety nie jest nie-kapkiem ale Kuba innego nie chciał zaakceptować. Tych z zaworkami (m.in. Avent) w ogóle nie trawił, bo nie był w stanie wyciągnąć płynu przez ustnik, tak ciężko szło. Dla Tymka mam już kubek niekapek NUBY od 6 m-ca, zobaczymy co to za przyrząd, mam też zamiar kupić ustniki do butelek NUK-a i za jakiś czas pozbyć się tradycyjnych butelek ze smoczkami.
A ja wczoraj zaszalałam, wypiłam z okazji wygranego meczu tyle piwa, że nie pamiętam kiedy ostatnio tyle mi się zdarzyło wypić a nawet nie czułam się oszołomiona. Bawiłam się świetnie, dziś ledwo mówię - gardło zdarte od dopingu, he he. Ale warto było.
Oki, lecę pichcić obiadek.
Do wieczorka!