reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam. Nikt za mną nie tęsknił:-(;-)

Ja zerknęłam na tego bloga, ale czytać nie będę. Tak jak już ktoś tu pisał po śmierci Mai nie mogłam dojść długo do siebie.

reklama
Hruda, kuję do egzaminu z prawa:-(:-(:-(:-( A najgorsze, że nie mogę się skupić. Maciuś zaprząta mi głowę.:-D:-D:-D:-D

Dobra, wracam do nauki:-(:-(:-(:-(

Odezwę się jutro, po szczepieniu. Pa pa.

Hruda, kuję do egzaminu z prawa:-(:-(:-(:-( A najgorsze, że nie mogę się skupić. Maciuś zaprząta mi głowę.:-D:-D:-D:-D

Dobra, wracam do nauki:-(:-(:-(:-(

Odezwę się jutro, po szczepieniu. Pa pa.
Tak myslalam...powodzenia i niechze Macius w koncu zasnie:-p...bo "paragraf" na niego znajdziemy hehehe...mam nadzieje ze nie zakuwasz "cywila" bo skad inad wiem ze to najgorsza cegla:baffled:.

A ja mam czas hanifka z tata spi a mi sie nudzi spac mi sie nie chce jak na zlosc ale u mnie tak to juz jest jak hanifka spi to ja nie umie jak ja spie to jej sie nie chce
siedze na BB bo nic innego do glowy mi nie przychodzi nie mam juz w tym necie czego szukac co robic jedynie to BB i blog mi zostal...

Tak myslalam...powodzenia i niechze Macius w koncu zasnie:-p...bo "paragraf" na niego znajdziemy hehehe...mam nadzieje ze nie zakuwasz "cywila" bo skad inad wiem ze to najgorsza cegla:baffled:.

Maciuś właśnie grzecznie śpi od 19:30, tylko ja ciągle o nim myślę:-D:szok:
A kuję prawo karne, nie jest dużo,ale trzeba się skupić na czytaniu.:-(:wściekła/y:

oj wypadłam "z obiegu" i nie wiem o jakiego bloga chodzi... ale w sumie skoro tam o śmierci dziecka to chyba nie chcę czytać...
wracając do szczepienia to mi też lekarka je odradziła... powiedziała, że jak mały nie ma kontaktu (np.w żłobku) z dziećmi to nie trzeba szczepić... no i zostaliśmy tylko przy opcji 5w1 bez pneumokoków i innych... Atruviell ma rację skoro jednak jest zagrożenie powinny być te szczepionki refundowane albo chociaż tańsze! kogo stać by wydać kilkaset złotych?? chociaż czym jest kilkaset złotych w porównaniu ze śmiercią ukochanego maleństwa??? ten kraj jest chory...rząd jest chory... szkoda słów do czego zmuszani są ludzie wychowujący dzieci... ciągłe wybory... w dodatku trudne...

reklama
Witajcie wrześnióweczki
Jestem w pracy ale system nie działa więc mam chwilke na forum. (Ciężko jest jak się nie ma czasu dla swoich ulubionych wrześniówkowych mamuś).
Narazie napiszę tylko tyle, że u nas OK Omek rośnie zdrowo i się nieźle rozwija. Napisze więcej jak troszke nadrobie zaległości w czytaniu.
Całuski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry