gabids
styczeń 2002, Wrześniowe mamy'07
Przeczytalam wlasnie kawalek bloga Oliwki, wiecej nie moglam....:-(
Dziewczyny mam do was pytanko.Moja Andzia miala te szczepionki skojarzone i miedzy innymi jest tam Pneumococcal i Meningococcal C.Czy to wlasnie sa te szczepienia? Dodam ze miala po dwie dawki tych wymienionych.
A my bedziemy dzisiaj goscic naszego agenta od wynajmu,ktory oceni straty po wczorajszym trzesieniu.Popekaly nam sciany w lazience,nad oknami i drzwiami i musimy to zglosic zeby nie placic z wlasnej kieszeni.
Dziewczyny mam do was pytanko.Moja Andzia miala te szczepionki skojarzone i miedzy innymi jest tam Pneumococcal i Meningococcal C.Czy to wlasnie sa te szczepienia? Dodam ze miala po dwie dawki tych wymienionych.
A my bedziemy dzisiaj goscic naszego agenta od wynajmu,ktory oceni straty po wczorajszym trzesieniu.Popekaly nam sciany w lazience,nad oknami i drzwiami i musimy to zglosic zeby nie placic z wlasnej kieszeni.
) w nocy z taki cichutmim placzem..chyba snia mu sie jakies koszmary, koszmarki raczej...ze wielka mama pozera cala butle bebilonu...a zabawki wciaz uciekaja spod raczek...i to wielkie przepastne lozeczko w ktorym trzeba zostac a co gorsza SPAC!!! przez caly dzien 
Chcę z nim iść na spacer, bo pogoda dosyć taka a jak tak dalej pójdzie to nie zdążę 

i wyjdzie mi to na zdrowie heh