Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój Filipek m podwyższone napięcie mięśniowe i asymetrię. Od 3 mca chodzimy na rehabilitację 2x tydzień i nie wiem kiedy ona się skończy. To wyginanie może być oznaką napięcia, jest też nią mocne prostowanie nóżek. Nie martw się tym, to jest kwestia rehabilitacji i dziecko wyrośnie. Ja na tej rehabilitacji oglądam dzieci z wadami genetycznymi, z porażeniami-jak je widze to od razu mi się zmienia punkt widzenia na napięcie mięśniowe.Mamy dzisiaj z Julia wizyte u neurologa- pediatra podejrzewa u malej napiecie miesniowe lub asymetrie:-( Jula mimo iz ma juz skonczone 5m nadal nie przewraca sie z brzuszka na plecy a jak chce sie obrócić w bok to wigina cialo w literke c troche sie martwie ale zobaczymy co nam lekarz powie...
Od razu pokornieje człowiek, wiedząc jakie ma szczęście, że jego dziecko jest zdrowe.

Ciesze sie ze wykluczyl skaze..a ja mam rowniez recepte na hydrokortyzon...i mialam isc wykupic na Nelusiowy liszaj na policzku..niech to szlag sami nie wiedza co przepisuja
hruda szczerze to dziwnie Ci lekarz nakazal...bo w mokrej zasikanej tetrze jak ma pupa odpoczac?Do tego zasiusiane rajstopki i spodenki?Musialabys zmieniac pieluche co pol godziny!Na Twoim miejscu poprostu mocno nagrzalabym w domu i dala Malemu bawic sie na kocu czy przewijaku na golaska jak najdluzej jak najczesciej. Niemozliwe jest,zeby dziecko bylo w tetrze bez ceratki!Wspolczuje!A ja dzis patrzylam na mleka dla skazowcow dla Ciebie, a okazuje sie, ze Twoj synus zdrowy
ponizej masz stronke jak skladac taka pieluche
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=45544414&a=45546637
...a co do pieluchy - Stachu wlasnie ma fikac na golasa a jak tetra to wlasnie zmieniana co godzine wrrrr...dzieki za intrukcje!Nie choruje czesto powazniej chora byla raz miala krztusiec jak miala 2miesiace a tak to dwa trzy razy mi katar zalapalai to zawsze po wizycie dzieciKlavell zauwazylam, ze Twoja Malutka czesto choruje.Kurcze, nie dziwie sie, ze jestes juz tym zdenerwowana, ale czy cokolwiek mozesz zrobic?Nie wydaje mi sie, bo skoro zaraza sie przez te dzieci...A pewnie mowic to sobie mozesz, zeby sie nie zblizali do Niej jak sa chorzy, bo pewnie to jak gadanie do sciany?
A co do spania w dzien- moze Hanifka juz tyle nie potrzebuje snu? Lepiej, zeby spala w nocy. Moja ostatnio tez buntuje sie, gdy probuje ja polozyc na drzemke w dzien.
.