asiek1000
mama Juli & Leny
Kurcze dziewczyny ale Wy mi się mylicie juz trace nadzieje ze sie kiedys polapie w rozpoznawaniu Was
oj duzo latwiej by mi bylo pisac gdybym zaczela od samego poczatku powstania tego forum...
Mamy dzisiaj z Julia wizyte u neurologa- pediatra podejrzewa u malej napiecie miesniowe lub asymetrie:-( Jula mimo iz ma juz skonczone 5m nadal nie przewraca sie z brzuszka na plecy a jak chce sie obrócić w bok to wigina cialo w literke c troche sie martwie ale zobaczymy co nam lekarz powie...
co do figury i zbędnych kg to wole sie nie wypowiadac... w ciazy przytylam 16kg cos tam po porodzie spadlo głównie za zasługą karmienia cyckiem ale teraz mala juz nie ciagnie i waga sie zatrzymala:-( najgorsze jest to ze ja nie znoszę ćwiczyć i uwielbiam smacznie zjeść
ale lato idzie i nie ma ze boli trzeba bedzie sie wziąć za siebie:-)
oj duzo latwiej by mi bylo pisac gdybym zaczela od samego poczatku powstania tego forum...Mamy dzisiaj z Julia wizyte u neurologa- pediatra podejrzewa u malej napiecie miesniowe lub asymetrie:-( Jula mimo iz ma juz skonczone 5m nadal nie przewraca sie z brzuszka na plecy a jak chce sie obrócić w bok to wigina cialo w literke c troche sie martwie ale zobaczymy co nam lekarz powie...
co do figury i zbędnych kg to wole sie nie wypowiadac... w ciazy przytylam 16kg cos tam po porodzie spadlo głównie za zasługą karmienia cyckiem ale teraz mala juz nie ciagnie i waga sie zatrzymala:-( najgorsze jest to ze ja nie znoszę ćwiczyć i uwielbiam smacznie zjeść
ale lato idzie i nie ma ze boli trzeba bedzie sie wziąć za siebie:-)
Porażka jakaś...
a szkoda!
..i teraz mam jakies delikatne masci: cutivate, pimafucort i clotrimazol!