reklama

Wrześniówkowe mamy

Skandal no, tak mało jem a waga ani nie drgnie i naprawde jestem szczera, ze jem mało i od 15tej juz chodze głodna. Nawet tata nie skusi mnie na landrynka. No co jest do jasnej cholery??

Chyba jednak bede przestawiac Staska na przesypianie całej nocy, bo nawtranżala się w nocy a potem wstaje o 6tej a do 9tej nic nie chce jesc.

Tygrysiątko - porówujesz sobie swoj sposób karmienia ze schematami żywieniowymi? Chyba pije troszke duzo tego mleka moim zdaniem. Troszkę pićku powinnaś dawać, jesli karmisz z tego co widzę już głównie butlą. Może to być sama woda, wcale nie jest powiedziane ze musi pic ziola, zwlaszcza granulowane, bardzo dobrze jesli przyzyczai sie dziecko do picia samej wody - niedosladzanej itp. Moze to tez byc sok np. Bobofrut.
Harsh - a wybacz wscibstwo, jak Ci sie uklada z tata Olafka? Blogu juz nie prowadzisz?
Klaviel - chyba mozesz dodac troszke mleczka miedzy obiadkiem a deserkiem

reklama
Tygrysiątko, odpisałam Ci na wątku o karmieniu.

Harsharani, nie podajesz dokładnych porcji jedzenia, ale moim zdaniem nie przekarmiasz go, zwłaszcza, że waży 8 kg.

Carioca, cierpliwości. Twój organizm się na razie broni przed schudnięciem. Niedługo waga poleci w dół.:tak:

Widzę, że dziś w nocy Nocne Marianny zawiodły. Nie mam co czytać, łeeeee;-)

hejka
a ja w domciu leniu****e mam dziś i jutro piżama party w łóżku ale jak tu leżeć jak boas w domku a B ucieka do ogrodu
co do ogrodu to poszaleliśmy w tym miesiacu i zakupiliśmy sobie jaśmina, migdałka, 2 borówki, czerwony agrest na tyczce, morele, nektarynke i majową czereśnie no i pare takich dupereli w castoramie w piątek
uwielbiam takie zakupy i sprawi a mi to większą frajde niż kupowanie ubrań czy butów (bo z moim obecnym ciałem to szału idzie dostać, jeden rozmiar za mały większy za duży tu odstaje tam pije z butami to samo fasony co mi się podobają źle leżą itp) a taki ogród wszystko przyjmie potem ładnie kwitnie potem są pysznew owocki dla mnie dla B i dzieciaczków super zdrowe iświerze

teraz mała śpi
Carioca nie martw się ja też nie lubię swojego ciała a teraz przez te oskrzela nie mam już siły na 6 weidera ale wiem że jak nie dojem to mi waga leci dziś się rano ważyłam i było 82 ale znając moj organizm na wieczór będzie 83 hehehe ale to i tak tendencja raczej spadkowo- stabilna lepsza niż wzrostowa a pomyśleć że na sylwestra ważyłam 89 masakra
zrobi się cieplej to się poruszam w ogródku a i jeszcze jedno najwięcej cm leci mi z nóg i pupy a mi zależy na wyrzeźbieniu talii i brzucha bo mam ten tym nadwagi brzusznej coś jak 4-5 miesiąc ciąży no ale jak ubieram super gacie to aż tak brzuchol nie sterczy bo raczej teraz to jest skóra z sadełkiem i potrzebuje balsamów ujędrniających i cwiczeń niż diety

Tygrysku to ładnie Ci juz zleciało, to niedlugo bedzie te 70 kg :tak:

Moj tesc kupil Staskowi czapeczke i rampersa. Rampers na lato ale na wzrost 68, czyli nawet teraz to juz za maly, czapeczka na misiu wiec juz za ciepla ale na 6-czne dziecko i tez juz za ciasna. Gdzie te chlopy mają pojęcie? Kurcze a takie fajne te rzeczy wybral, nie wiem czy powiedziec ze za male, czy nie. W sumie Adaś najwyzej sobie w czyms nowym pobiega za 2 lata :)

Tygrysku - czy ta 6Weidera daje rezultaty?

Carioca nie martw się ja też nie lubię swojego ciała a teraz przez te oskrzela nie mam już siły na 6 weidera ale wiem że jak nie dojem to mi waga leci dziś się rano ważyłam i było 82 ale znając moj organizm na wieczór będzie 83 hehehe ale to i tak tendencja raczej spadkowo- stabilna lepsza niż wzrostowa a pomyśleć że na sylwestra ważyłam 89 masakra
zrobi się cieplej to się poruszam w ogródku a i jeszcze jedno najwięcej cm leci mi z nóg i pupy a mi zależy na wyrzeźbieniu talii i brzucha bo mam ten tym nadwagi brzusznej coś jak 4-5 miesiąc ciąży no ale jak ubieram super gacie to aż tak brzuchol nie sterczy bo raczej teraz to jest skóra z sadełkiem i potrzebuje balsamów ujędrniających i cwiczeń niż diety

jakbym siebie czytala....

Witam
malgorztaka - duzo zalezy od ludzi -i tych w obsludze i wspolpasazerow. Jak wracalam ze Stasiem z Hamburga obie grupy byly przemile - sami mnie zapraszali na przod kolejki i pomagali w samolocie- super! Ale w szoku jestem ze British airways ma tak niski poziom obslugi - myslalam ze w tanich liniach to norma ale w tych drozszych to niedopuszczalne:baffled:
Skandal no, tak mało jem a waga ani nie drgnie i naprawde jestem szczera, ze jem mało i od 15tej juz chodze głodna. Nawet tata nie skusi mnie na landrynka. No co jest do jasnej cholery??
Cariocca - nie głódź sie bo to do nieczego nie prowadzi a moze - nie daj bosze- doprowadzic, do zwiekszenia ilosci kg:szok:...ja to przerabialam przed ciaza - jadlam jak wrobelek i wciaz na Stand-by'u glodu wrrrr i nic, nawet pol kg...a teraz jem malo i niskokalorycznie ale nie dopuszczam do glodzenia sie i waga spada albo przynajmniej nie rosnie ( wczoraj zjadlam porcje lodow z bita smietana - mea culpa:zawstydzona/y:)
A Marianny wczoraj mialy wolne heheh:-D...poszly na piwko:cool2:

dla mnie to totalna nowosc, nigdy nie mialam problemu ze zrzuceniem wagi, po prostu mniej jadlam i waga spadala, nie wierzylam w cuda typu "malo jem a tyję", a teraz ....

Jestem, ale na chwilę tylko. Wczoraj miałam wpaść wieczorem ale nie wyszło. Coś mnie rozkłada, łeb pęka... Czuję się jakby mnie kombajn przejechał... O, a jeszcze na dodatek Tymo się obudził... Nic, uciekam. Trzymajcie się cieplutko!

reklama
Carioca ja widze niewielką róznicę jak dotykam brzucha tylko że to tyle wysiłku a rezultaty są powolne ale myślę że stałe co z tego że schudniesz nap w ciągu miecha 5-6 kilo jak ci potem będzie wisiał płat skóry w okolicach brzucha ja uważam że na tą część ciała to tylko ćwiczenia plus dobre ujędrniająco, nawilżające kosmetyki bo mam wiele znajomych co ważą jak trzeba a ich figury nie są najlepsze i już wolę swój tłuściutki brzuchol niż taką obwisłą pomarszcząną i naszpikowaną rozstępami skórą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry