Carioca77
BeBonka
Skandal no, tak mało jem a waga ani nie drgnie i naprawde jestem szczera, ze jem mało i od 15tej juz chodze głodna. Nawet tata nie skusi mnie na landrynka. No co jest do jasnej cholery??
Chyba jednak bede przestawiac Staska na przesypianie całej nocy, bo nawtranżala się w nocy a potem wstaje o 6tej a do 9tej nic nie chce jesc.
Tygrysiątko - porówujesz sobie swoj sposób karmienia ze schematami żywieniowymi? Chyba pije troszke duzo tego mleka moim zdaniem. Troszkę pićku powinnaś dawać, jesli karmisz z tego co widzę już głównie butlą. Może to być sama woda, wcale nie jest powiedziane ze musi pic ziola, zwlaszcza granulowane, bardzo dobrze jesli przyzyczai sie dziecko do picia samej wody - niedosladzanej itp. Moze to tez byc sok np. Bobofrut.
Harsh - a wybacz wscibstwo, jak Ci sie uklada z tata Olafka? Blogu juz nie prowadzisz?
Klaviel - chyba mozesz dodac troszke mleczka miedzy obiadkiem a deserkiem
Chyba jednak bede przestawiac Staska na przesypianie całej nocy, bo nawtranżala się w nocy a potem wstaje o 6tej a do 9tej nic nie chce jesc.
Tygrysiątko - porówujesz sobie swoj sposób karmienia ze schematami żywieniowymi? Chyba pije troszke duzo tego mleka moim zdaniem. Troszkę pićku powinnaś dawać, jesli karmisz z tego co widzę już głównie butlą. Może to być sama woda, wcale nie jest powiedziane ze musi pic ziola, zwlaszcza granulowane, bardzo dobrze jesli przyzyczai sie dziecko do picia samej wody - niedosladzanej itp. Moze to tez byc sok np. Bobofrut.
Harsh - a wybacz wscibstwo, jak Ci sie uklada z tata Olafka? Blogu juz nie prowadzisz?
Klaviel - chyba mozesz dodac troszke mleczka miedzy obiadkiem a deserkiem

...ja to przerabialam przed ciaza - jadlam jak wrobelek i wciaz na Stand-by'u glodu wrrrr i nic, nawet pol kg...a teraz jem malo i niskokalorycznie ale nie dopuszczam do glodzenia sie i waga spada albo przynajmniej nie rosnie ( wczoraj zjadlam porcje lodow z bita smietana - mea culpa
)
...poszly na piwko