reklama

Wrześniówkowe mamy

Asia to mój Kuba spadł właśnie na tył. Ale z pewnością już by były jakieś objawy prawda???? Skoro pediatra stwierdził, że jest dobrze to chyba nie ma się o co martwić???? To było miesiąc temu.

reklama
Majandra - sorki bo to byla ale na innym watku...ale moje odmrozne zupki dla Staska to takze masakra- breja fuuu...wiec trza, za przykladem Tygryska, pasteryzowac albo gotowac na bierzaco

Moje już takie nie są. Po pierwsze nie robię z ziemniakami (wydaje mi się, że skrobia z ziemniaka sprawia, że warzywa są paćkowate), poza tym myślę, że to dlatego, że dałam masła zamiast oleju. Pasteryzować nie chcę, bo to podwójne gotowanie zabija wszystkie witaminy.

Asia to mój Kuba spadł właśnie na tył. Ale z pewnością już by były jakieś objawy prawda???? Skoro pediatra stwierdził, że jest dobrze to chyba nie ma się o co martwić???? To było miesiąc temu.

Na pewno jest w porządku! NAjważniejsze są pierwsze 3 dni po.

A! Jeszcze jedna rzecz. Ważne jest że dziecko płakało po upadku i że nie straciło przytonkości ani na chwilę.
Właśnei lekarz który nas przyjmował pytał: Płakał?
My smutni: Oj bardzo!
A on: I bardzo dobrze!

hejka ale się dzis usmiałam z Szymka
ma iśc spać i tak zwlekaliśmy o to i tamto idziemy się kłaść a Szymek nie ma swojego "Misia RYbaka" i klops o nie zaśnie i płaćz , ale jakiś czas temu wzioł odrysował misia na kartce wycioł i pokolorował tak jak oryginał to ja niewiele myśląc wziełam tego papierowego misia dałam synalkowi i wiecei co on się do niego poprzytulał i zasnał a swoją drogą to tego dziada nie ma już 2 dzień muszę go jutro poszukać pewnie lezy gdzieś w zabawkach, któych Szyma nie chce zbierać
asiek szkoda Julci no i ciebie ale ja swojej małej juz od ponad 2 miechów nie zostawiam na kanapie tylko podłoga, łóżeczko i leżaczek z pasami ale mądry POlak po szkodzei
co do urazów to mi 2 letni Szymek spadł ze schodów i miał takiego guzola przez 3 tygodnie że masakra, a ja byłam wtedy sama w domku i nie miałam auta i obserwowałam go sama zrobiłam mu okład jadł normalnie i itp i obyło się bez wizyt

reklama
Witam ja dalej ledwo żyje to mnie w końcu wykończy:-(:-(:-(:-(:-( strasznie schudłam przez te 4 dni i czuję się bardzo osłabiona. Czy to w ogóle odpuści:confused:, miałam lekarz i i tak nic mi nie zapisała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a ile ja można brać tej SMEKTY jak to i tak wraca:baffled::crazy::oo::oo2: i jeszcze jedno czy nie zaszkodzi małemu przecież on jest ciągle na piersi.
Ale stron od wczoraj :szok:ledwo was przeczytałam idę spać może mi się uda zasnąć.
Chciałam wam tyle napisać ale nie dam rady buziaki dla wszystkich pa pa pa pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry