Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No coz ich strata
eee daje ci nowe:-)!!! bo to TY/ MY mamy sie czegos nauczyc! taka banalna historia ale wciaz mnie utwierdza w przekonaniu o swojej prawdziwosci!Hruda obalilas mi moje ostatki nadzieiNo coz ich strata
![]()

Jeśli chodzi o związki z przeszłości, to ja nie mogę się wypowiadać, bo mój małżonek jest moją jedyną prawdziwą miłością, jesteśmy ze sobą od 11 lat w oficjalnym związku, a od niemal pięciu w małżeństwie. Nie powiem, żeby był to idealny związek, choć zawsze o tym marzyłam. Tzn. K. jest idealnym partnerem do życia w rodzinie tylko ja zawsze muszę mieć jakiś problem. Po prostu się czepiam. Dosłownie WWS... Ale kocham go, mam nadzieję, że wystarczająco często go o tym zapewniam. Co zrobić, kiedy jest się nerwusem i raptusem jakich mało? Dobrze, że uświadamiam sobie swoje wady, to pierwszy krok do ich pokonania. Mam nadzieję, że nie będzie za późno...

:-(

Ehm. A wracając do spraw macierzyńskich - nocka upłynęłam mi całkiem całkiem, choć Tymo tradycyjnie o 5:00 zrobił pobudkę.
późniek koło 7-8 ma drzemke, ale jak to zawsze bywa mnie się spać nie chce
chyba mój mały mężczyzna kupke zrobił
lecimy zmienić pieluche.Kubua to tak się budzi 5-6 rano i koniecpóźniek koło 7-8 ma drzemke, ale jak to zawsze bywa mnie się spać nie chce
![]()
Oj coś tu śmierdzi mi na kolanachchyba mój mały mężczyzna kupke zrobił
lecimy zmienić pieluche.