reklama

Wrześniówkowe mamy

Oj, jakby ktoś mnie oceniał na podstawie siniaków Kuby zwłaszcza po ostatnim intensywnym lecie, to już dawno siedziałabym w pierdlu bez praw rodzicielskich;-)
A ludzie widzą problem tam gdzie go nie ma, a jak gdzieś się znajdzie dziecko maltretowane na prawdę, to wszyscy udają, że nie widzą. At, polskie charakterki...

reklama
:confused:

Od którego miesiaca jest to mleko??? I czy mogś go pić dzieci bez alergii???:confused:

A i jeszcze mam pytanie do Was wczoraj skumałam się z koleżanką na gg, która również ma synka w podobnym wieku i ona od 6 miesiąca podaje małemu Danonki :confused: te z czteropaka. Hmmmm tak się zstanawiam czy ona to mądrze robi bo wg mnie dziecko 6 miesięczne jest jeszcze za małe na takie serki. Zaś na innym forum jedna mamusia kupuje w Tesco (co prawda w Irladnii, ale ponoć w Polsce też jest) Danonki od 4 miesiąca - tak jest napisane na opakowaniu.

No to jest wlasni mleko dla dzieci bez alergii i od 6 mies.Zawiera gluten.
A co do danonkow od 4 miesiaca to ja daje malej Petits Filous i pewnie to te serki Twoja kolezanka miala na mysli.A tak wogole to ja juz daje zwykly jogurt malej i jest ok.

Dostałam sms'a od Maraniko. Są już z Tymonkiem w domu ale dla odmiany Maraniko walczy z anginą:baffled::szok::-(, a Tymo ma problemy skórne. Spodziewają się wizyty lekarskiej i jest nadzieja, że wreszcie doktor coś wymyśli skutecznego. Jak tylko wydobrzeją, to zajrzą na forum. Tęsknią i pozdrawiają!

O, Gabids, widzisz, poradziłaś sobie. To ja mam pytanie do ciebie: jak zrobić, żeby w cytacie wyświetliło się "Napisał Gabids", bo ja nie mogę na to wpaść i dopisuję ręcznie:baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam mamusie :)
widze ze niektore z was maja juz pierwsze upadkli pociech za soba,
ja mam nadzieje ze unikne tej "przyjemnosci" jak najdluzej, chociaz czasami to az jestem na siebie zla ze tak odwaznie zostawiam mojego filipa na lozku, wiem ze musze to zmienic, ale zawsze sobie tlumacze ze to tylko na sekunde...

Witam wszystkie
dzis dzien organizacyjny wiec niestety nie bede miala zbyt wiele czasu na BB...ale wczoraj sobie pobredzilam:baffled:( Harsh...normalnie w zeby;-):-D:-D:-D) wiec dzis mam wolne:rolleyes::rofl:
Carrioca - film Apocalipto jest genialny...pamietam ze powalila mnie na kolana ukazana wielka determinacja glowngo bohatera...super! Pasji nie ogladalam z racji tych scen...i ochotnika co by ze mna poszedl do kina...ale moze sie przemoge!
Atru - znow mi zaimponowalas wiedza na tematy tym razem historyczne:-)
...czapki z glow!
sciskam was gorrrraco, spadam sie pakowac! pa

reklama
Dostałam sms'a od Maraniko. Są już z Tymonkiem w domu ale dla odmiany Maraniko walczy z anginą:baffled::szok::-(, a Tymo ma problemy skórne. Spodziewają się wizyty lekarskiej i jest nadzieja, że wreszcie doktor coś wymyśli skutecznego. Jak tylko wydobrzeją, to zajrzą na forum. Tęsknią i pozdrawiają!

O, Gabids, widzisz, poradziłaś sobie. To ja mam pytanie do ciebie: jak zrobić, żeby w cytacie wyświetliło się "Napisał Gabids", bo ja nie mogę na to wpaść i dopisuję ręcznie:baffled::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

To nie za ciekawie ma Maraniko:no::no::no:
Jak robisz cytat to nie kasuj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry