reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Etka nie :) nie prowadzę bloga, choć zastanawiał się nad. Szczerze to nie mam takiego zapału jak inne dziewczyny :) które opisują różne zdarzenia, wklejają zdjęcia i po prostu jest to dla nich frajda :( ja szybko bym się tym znudziła. A mam taką zasadę, że jak już coś robić to robić na 100%, a wiem że blog w moim wykonaniu byłby ogromną klapą.

Na snykach zarejestrowałam się tylko ze względu na suwaczki :)

Forum to co innego tu są ludzie, można pogadać i zawsze jest pełno zamieszania :D

No dziewczynki lece ogarnac chalupe i siebie i jakies obiadzicho zmontowac

Badzcie grzeczne i napiszcie dla mnie jakas opasla knige:-)Cobym w chwili relaksu mogla sobie poczytac.

Witam!
Kobiety!!!!Zaczęłam czytacć coście przez noc i dziś przed południem nadrukowały...ale wymiękłam, poddaje się! Czytam już dobrych parę minut ( jak nie więcej) a tu końca nie widać!!! Jesteście niezłe!!!
Kurde, zostawić Was na chwile same- to proszę co nawywijały:-)
Mati za chwilkę sie obudzi to tez pewnie nie zdążę ani troszkę nadrobić zaległości...
Wybaczcie, ale nawet nie będę próbować odnosić sie do Waszych postów bo chyba zajęłoby mi to pół dnia:-D.
Też chyba zasadzę Mateuszowi drzewko...to fajny pomysł jest!!!

My chrzciny urzadzalismy bardzo skromne, (08.12.2007) to bylo w tydzien po wyjsciu moim ze szpitala (powiklania po porodzie-cesarce dokladnie piszac) ale z tego co pamietam to moja mama i tesciowa naszykowaly sie sporo i w sumie prawie wszystko pozostawalo, wiec mielismy jedzenia na pare dni :-)
wydaje mi sie ze nie ma co przesadzac,przeciez nie mozna siedziec caly dzien przy stole i jesc:-)

reklama
Kurcze nie umiem cytowac,ale zrobie jeszcze probe mikrofonu zacytuje pierwsza forumowiczke.

Nie no zupełnie nie wiem, jak dodać jeszcze jeden cytat... Przecież jak jestem w odpowiedzi to na dole są posty bez możliwości cytowania. No chyba,że czegoś nie kumam, albo muszę najpierw zaznaczyć wszystkie posty które chcę zacytować???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry