reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiu tak to jest :D ja również jakby to przy mojej tesciowej się wydarzyło w ogóle dziecka by nie wzieła na ręce, ale z mężem mamy lightowe podejście do siebie i wiem dobrze, że on jest wspaniałym tatą tylko czasem leniwym :(

reklama
Co do chrztu to my robiliśmy 25 grudnia razem z naszym ślubem:-D:-D:-D
po 7 latach bycia razem sie zdecydowaliśmy hahah:-):-):-) niem mieliśmy wesela tylko przyjecie,ale i tak fajnie bylo;-)

hruda poprawilas juz ta czcionke jak pisalam?
No i wielkie gratulacje - pierwsza perelka.No to musisz zadzwonic do J zeby kupil prezent z tej okazji,a najlepiej samochod zebysmy czesciej mogly sie widywac:-)
Jakies czerwone Ferrari naprzyklad;-)

Gabdis - jakie %??? gdzie na BB? czy na stronie Google? czy gdzies na pulpicie?...przepraszam dziewczyny ze stukam o swoim kompie na forum ale zrozumcie ze to nalog i juz:zawstydzona/y:;-):-D...

Hruda gratulacje ząbka!!!! :D

A ja zrobiłam ogromną głupotę :P wczoraj robiłam pranie i na czerwonej bluzie Kubusia było napisane, że można łączyć z innymi kolorami i tak też zrobiłam :D i co się okazało..... metka to jedna wielka bujda!!!! Teraz wszystkie białe pieluchy tetrowe mam różowe :D dobrze, że kolorowych wczoraj nie prałam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry