hruda
Fanka BB :)
niestety nie ma zadnych % a w ustawieniach Google tez nie ma nic o wielkosci...hruda na przegladarce.

A ferrari? wlasnie skladam male zamowiatko u mezulka...niech ma gest, co nie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety nie ma zadnych % a w ustawieniach Google tez nie ma nic o wielkosci...hruda na przegladarce.

Ja sie biore za szkolenie na photoshopie juz pare rzeczy sie nauczylam..wciaga jak cholera:-)Zaraz mnie cos trafiHruda To jest na przegladarce internetowej czyli u Ciebie google jak pisalas na samym dole po prawej stronie tam gdzie przesuwasz strone na dol jest liczba ( u mnie 100%)Obok jest taka malutka lupka z +lub- w srodku

nie ma zadnej lupki, zadnych % (chybaze jeszcze w mojej glowie po wczorajszym)...jest tylko kula "Internet" i nic poza tym...moze gdzies w Panelu kontrolnym?...ja chyba zamiast ferrari poprosze J o nowego kompa bo wsciec sie mozna

Zaraz mnie cos trafinie ma zadnej lupki, zadnych % (chybaze jeszcze w mojej glowie po wczorajszym)...jest tylko kula "Internet" i nic poza tym...moze gdzies w Panelu kontrolnym?...ja chyba zamiast ferrari poprosze J o nowego kompa bo wsciec sie mozna
![]()