reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
To ja zamówiłam nasiona Kocimietki :) podobno jej zapach odstrasza komary. Jak wyrośnie postawie ja w oknie, aby komarzyska dały spokojnie spać Kubusiowi.

Hruda To jest na przegladarce internetowej czyli u Ciebie google jak pisalas na samym dole po prawej stronie tam gdzie przesuwasz strone na dol jest liczba ( u mnie 100%)Obok jest taka malutka lupka z +lub- w srodku

Hruda To jest na przegladarce internetowej czyli u Ciebie google jak pisalas na samym dole po prawej stronie tam gdzie przesuwasz strone na dol jest liczba ( u mnie 100%)Obok jest taka malutka lupka z +lub- w srodku
Zaraz mnie cos trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie ma zadnej lupki, zadnych % (chybaze jeszcze w mojej glowie po wczorajszym)...jest tylko kula "Internet" i nic poza tym...moze gdzies w Panelu kontrolnym?...ja chyba zamiast ferrari poprosze J o nowego kompa bo wsciec sie mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zaraz mnie cos trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie ma zadnej lupki, zadnych % (chybaze jeszcze w mojej glowie po wczorajszym)...jest tylko kula "Internet" i nic poza tym...moze gdzies w Panelu kontrolnym?...ja chyba zamiast ferrari poprosze J o nowego kompa bo wsciec sie mozna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja tez mam kule ziemską obok napis internet, a po lewej stronie "e" [object]

maaaaam!!!! znalazlam w necie ( bo na meza nie mialam co liczyc - komorka milczy:baffled:) za to na was? oczywiscie ZAWSZE!!!!! dziekuje...
a myk polega na jednoczesnym wcisnieciu CTRL i przesunieciem w dol lub w gore pokretlem myszki....no....obstaje przy ferrrari!;-):-)

reklama
A macie gdzies na pasku na gorze ustawienia strony? Ja mam w jez.angielskim i u mnie jest cos takiego jak PAGE czyli strona i tam tez mozna zmienic ustawienie najlepiej na 100%

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry