asiek1000
mama Juli & Leny
Muszę spróbować i dać małemu jogurciku
Na razie dałam mu spróbować serek wiejskiależ mu smakował
Kasiu a to nie za szybko??? Ja sądziłam że nabiał można wprowadzać między 10-11 miesiącem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszę spróbować i dać małemu jogurciku
Na razie dałam mu spróbować serek wiejskiależ mu smakował
No, coś tyAle nie bój się, mamy cię na oku;-)
Ludzie, jak mi się spać chce. Normalnie przez chwilę nie miałam neta (no, cóż, uroki radiówki), poszłam z Kubą oglądać Ratatuj na DVD na sofę i wiecie co? Sama nie wiem, kiedy przysnęłam. Kimałam może z 15 minut

oj Ty to jesteś jednak niereformowalna w ciąży z Tobą było to samo

Ty nasz forumowy pracusiu.

Mały chyba obudzil się po tym szczepieniu na dobre. Więc za chwilkę uciekam do niego pobawić się przed kąpaniem. Jesli chodzi o chrzciny Kasiu,to ja miałam kolację+kawę+zimny bufet. Miałam różne ciepłe mięska+bigosik,rybkę po grecu, po japońsku, w galarcie, wędzone pstrągi i my też przesadziłyśmy z jedzeniem. Z czego bardzo ucieszyla się moja siostra studentka,bo dostała wałówę do Poznania chyba na 2 tygodnie

Atru a kto tego zonka z wrzesniowego forum przegonil?Ciekawa jestem jak ta historia sie zakonczyla.
No tak opieka nad 2 dzieci robi swoje :-):-) ale ja bym bardzo chciala miec wlasnie taka roznice wieku pomiedzy moimi dziecmi ale raczej się na to nie zanosi... Musimy zmienic mieszkanie bo mamy tylko kawalerkę a z pracy to by mnie pewnie wylali jak bym znow zaszła w ciąże...
i nic dzieci zdrowe mała ma tylko katarek i sanosvit i malia io czy ścić nos
ASzymek jak zwylke lekki przerost migdazłków czyli normal zero kataru i kaszlu na razie ale od czasu o czasu coś tam pokasłuje wioęc plantaginis no ja już mało kaszlę i się już nie dusze