reklama

Wrześniówkowe mamy

No dziewczynki lece ogarnac chalupe i siebie i jakies obiadzicho zmontowac

Badzcie grzeczne i napiszcie dla mnie jakas opasla knige:-)Cobym w chwili relaksu mogla sobie poczytac.

No i już na Nas czas:-):-D
12.00 zbliża się wielkimi krokami.....pora szczepienia brrrr:wściekła/y:a zanim wybiorę się z dwójką to minie pół godziny:-)

Witam!
Kobiety!!!!Zaczęłam czytacć coście przez noc i dziś przed południem nadrukowały...ale wymiękłam, poddaje się! Czytam już dobrych parę minut ( jak nie więcej) a tu końca nie widać!!! Jesteście niezłe!!!
Kurde, zostawić Was na chwile same- to proszę co nawywijały:-)
Mati za chwilkę sie obudzi to tez pewnie nie zdążę ani troszkę nadrobić zaległości...
Wybaczcie, ale nawet nie będę próbować odnosić sie do Waszych postów bo chyba zajęłoby mi to pół dnia:-D.
Też chyba zasadzę Mateuszowi drzewko...to fajny pomysł jest!!!

Eureka!!!

reklama
No i Atru udało się:-):-D
Jak zauważyłyście założyłam Nowy Wątek dla Mariann (nie wiem czy dobrze piszę;-)) ale jest i pewnie będzie jedno "ale"
Nowe wrzesniówki,ktore doszły nie będą mieć dostępu do tych wątków. Tak jak uzgadniałyśmy muszą mieć co najmniej 50 postów...ale jak widzę nadrukowały to w parę dni :tak:
Tak też myślę sobie że damy im jeszcze trochę czasu aby wpisać je do wątku zamkniętego.Bez obrazy dziewczyny ale nie można też odrazu Was i każde które z Nowych przyjdzie otworzyć Wam prostą ścieżkę ;-)Mieliśmy Trolla na początku który podawała się że też jest w ciąży i pisała nie tylko tutaj ale także na innych forach;-):tak:Mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe to co napisałam;-):tak:
Dziewczyny proszę o Wasze opinie na ten temat ;-):tak:

Jak zauważyłyście założyłam Nowy Wątek dla Mariann (nie wiem czy dobrze piszę;-)) ale jest i pewnie będzie jedno "ale"
Nowe wrzesniówki,ktore doszły nie będą mieć dostępu do tych wątków. Tak jak uzgadniałyśmy muszą mieć co najmniej 50 postów...ale jak widzę nadrukowały to w parę dni :tak:
Tak też myślę sobie że damy im jeszcze trochę czasu aby wpisać je do wątku zamkniętego.Bez obrazy dziewczyny ale nie można też odrazu Was i każde które z Nowych przyjdzie otworzyć Wam prostą ścieżkę ;-)Mieliśmy Trolla na początku który podawała się że też jest w ciąży i pisała nie tylko tutaj ale także na innych forach;-):tak:Mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe to co napisałam;-):tak:

Etka jeżeli mają to być opinie "Nowych" dziewczyn to jako jedna z nowych zgadzam się absolutnie ;-) sama nawet wcześniej pisałam, że o watkach zamknietych tu nie mam co się jeszcze wypowiadać :-D wiadomo wiem o co chodzi. Ale żeby była jasność. Piszesz, że była tu nieszczera osoba która udzielała się tez na innych forach ja również jestem zarejestrowana na paru innych, na których udzielam się bądź nie.

Tak więc pisze to, aby było jasne :-D pisałam na początku, że przyszłam tu za Asią z Forum Polki, gdzie równiez jeszcze od czasu do czasu się udzielam.

Mam nadzieję, że to Wam nie przeszkadza.

JEEEEST!!! pierwszy ząbal!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-)
ale w zasdzaie powinnam odwolac te radosc:baffled:...wiem,wiem marudzilam wam wypatrujac tej perelki ale teraz? kiedy jutro mam "lot życia"?;-)a Stachu zabkuje??? ale jak przystalo na niezniszczalne dziecko moze obedzie sie bez bolu i goraczki...oby:tak:
Gabdis - dziekuje za zaproszenie na english-tea...moze bo Nothingham nie jest tak daleko od Kidderminster
Cariocca - Stachu ma paszport...bez niego nie wypalilaby przeciez podroz do Hamburga w lutym

p.s. Hueston! mamy problem!:-D;-)...tzn ja ma klops z moim kompem...dziewczyny gdzie sie zmniejsz trzcionke, ale ogolna, calego kompa? na ustawieniach google? tan nie ma takiej opcji choc pamietam ze cos kiedys zmienialam...komp sadzi mi teraz takie bukwy na pol ekranu...

ETKA ja tez uważam ze trzeba sobie na pewne rzeczy zasłużyć, mam nadzieje tylko ze nie bedziecie nas_ nowicjuszki obgadywać:-D:-D:-D:-D:-D

a wracajac jeszcze do upadku Juli to wczoraj tak sobie myslalam ze gdyby to sie stalo mojemu mężowi lub teściowej to chyba bym ich zjadła- jaki to czlowiek nie jest obiektywny...

Hruda po prawej stronie na dole powinnas miec wyswietlona cyfre z % u mnie w tej chwili jest 100%.Tam klikasz i ustawiasz.Jak bedziesz miec problemy to ja jestem ui pomoge.

reklama

Etka nic nie wiem o tym trolu:szok: Jaka to akcja byla? i cos nawywijal?

O! Ja też nic nie wiem... Ale z początku nie śledziłam uważnie forum... Może Etka jakieś szczególy?

Ha! Idę w ślady Atru i też juz umiem wielozacytować :-D

Wiecie, "goniłam" Was od rana!!! i ledwo nadążam! Coś się panny rozkręcacie! :-D

Biedna Maraniko :( To ją trafiło :no: PRECZ CHORÓBSKA!!!!!!!!! :angry::angry::angry:

Wiecie, my chrzcin jeszcze nie urządziliśmy... z braku chrzestnych :szok: mamy poważny dillema :confused:

Idę poszukać Mariannowego wątku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry