reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja własnie ostatnio przeglądałam na tablicy ogłoszenia u nas i byłam zdziwiona, bo było bardzo dużo ogłoszeń. Gdyby chciała zmienić prace tzn miejsce a zostać w tej samej branży to chyba ze swoim doświadczeniem nie powinnam miec problemu:sorry2: ciekawe jak u nas będzie w poniedziałek w zerówce:baffled: narazie nic Pani nie mówiła, a ja w poniedziałek pracuje i moja mama też wiec może być zonk jeśli skrócą godziny:baffled:

reklama
Witam kobietki!!!

jestem i nie zamarzłam, bo...siedzę w domu:-D:-D:-D:-D Do jutra palnuje przetrzymać niuńke w domu, bo smarka z gorączką.

Dziś u nas pięknie się zrobiło. Wyszło słonko i jest prawdziwa polska złota jesień. Umyłam 2 okna, zrobiłam pranie, kolejna porcja robót jutro.

U nas pon. 14.10 jest wolnym dniem od szkoły

Witam o poranku:-) zaraz jadę z M odstawić jego auto do paczkowa do mechanika i potem zostaje bez samochodu na 2 dni bo M musi czymś jeździć:wściekła/y: pytałam Panią w zerówce o ten poniedziałek i u nas mają wolne:wściekła/y: mam nadzieję, ze teściowa będzie mogła zająć się małą, bo jak nie to będę musiała ją do pracy chyba zabrać:wściekła/y: bo zamieniać się nie chce bo Marta idzie na urlop i jakbym się zamieniła to z 8 dni jej urlopu zrobi mi się 10:wściekła/y: do baniiiiiiiiiiii
Majandra i co nie dali Ci tego jednego dnia?:baffled:

Witam i ja. Mam młdego w domu z mokrym kaszlem i chrypką, mówi jakby po przepiciu:tak: Musze go "wydobrzeć" bo od poniedziałku wracam do kopert............ niestety nic innego nie znalazłam, a kasa potrzebna. Musze tylko to jakoś zorganizować bo mamy 1 auto a J firmowym przecież nie jeździ już .............. ech........ jakoś to będzie.

U nas w pniedziałek jakoś lekcje mają skrócone ..........

Pozdrawiam i witam córę

witam
Majandra dobrze że udało Ci się dostać ten 1 dzień wolnego
Aneta oby teściowej pasowało i zajełą się Natalką
Agulka fajnie że znów masz okazje zarobić na kopertach a z autem się jakoś problem rozwiąże może J będzie jeździł z księgową;-)
u nas cieplutko już jest 12 stopni:-)wypiję kawkę i zbieramy się z Zosią na zakupy i spacerek :tak:

reklama
Dzień dobry.
Wczoraj miałam awarię komputera. Wieczorem zdążyłam tylko odpalić BB i tyle bo trening się zaczynał. Swoją drogą to straszne jednocześnie psuje nam się laptop męża, mój komp i TV. TV nie ma co naprawiać, trzeba kupić nowy. W laptopie tez jest część do wymiany, którą trzeba byłoby sprowadzać z zagranicy. A mój rzęch totalnie do wymiany. Ja nie wiem skąd kasę na to wziąć :no:

U nas w dzień nauczyciela się pozmieniało. Wczoraj pani zakomunikowała że zerówka pracuje normalnie, od 8 do 17. Jest jej z tego powodu przykro ale zrobić nic nie może. Rodzice chórem krzyknęli że pozabieramy dzieciaki po obiedzie o 12 i tyle. Oczywiści zgoni byli tylko ci, którzy odbierają dzieci o 13 a co z tymi co pracują? :happy:

Monia, w taką pogodę można spacerować :tak:
Majandra zdrówka
Aguś, jakoś się dogadacie ja dla męża kazałam kupić bilet na autobus i zabrałam samochód :-D

Miłego dnia, idę spac po nieprzespanej nocy. Wczoraj tatuś czytał Omarowi "Gdzie jest Nemo" a w nocy obudził się z krzykiem że ośmiornica go złapała :szok: latałam na zmianę to do Aśki to do Omara a teraz jestem nieprzytomna :-(

Do góry