reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

hej Dziewczynki :happy: :happy: :happy:

u Mnie jest piekny dzień aż głupio jak na tą porę roku taka pogoda ale coż zrobimy jak to nie od Nas zależy :confused: :confused:

Harsharani trzymam kciuki i napewno będzie dobrze:-) :-)

dzisiaj wybieram się do lekarza dam Wam znać co i jak :tak: :tak:

a teraz mykam do sklepu na zakupki i do siostry na plotki papa do później miłego i spokojnego dzionka brzuchatki :-p :-p

reklama
co tak cicho?

Ja się chyba skuszę na kawkę, wiem że to nieładnie, ale taaaakąąą mam ochotę.

Dziewczyny jak z Waszymi objawami? Ja nie mam totalnie żadnych :confused: Oprócz zatrzymania miesiączki i wysokiej temperatury właściwej. No i wyniku laboratoryjnego z Beta HCG :-)

Jak tu piszą lipcóweczki, i inne ciążówki z wcześniejszych miesięcy - że im szybko ten czas zleciał - to ja się zastanawiam - kiedy i mnie bedzie tak leciał, bo wciąż liczę dni ciąży, a nie tygodnie :-)

Ja też biorę duphaston - jak narazie plamienia nie powróciły :-)

Moj lekarz nie bardzo interesuje sie podaniem jakiegokolwiek leku...:confused:
Jeszcze troszke i pojade do profesorka. Narazie leze i sie nie stresuje - staram sie - i bardzo wierze, ze moja fasolcia zdrowo sobie rosnie :tak:
Ciekawe jak tam Harsharani?
Juz nie moge doczekac sie wiesci od niej czy wszystko ok i co powiedza jej w Poznaniu.
Ja mam chyba jakis kawowstret!!!:baffled:
Ale ciagle chce mi sie spac...:sorry2:

Wiem, ale mnie nawet nie zbadal ginekolog i lekarz nie zrobil mi badan krwii, wiec nie wiem czy potrzebuje czy nie:confused:

czesc dziewczyny,
u mnie troche dobrych, troche zlych wiesci. Dobre: trafilam na izbe przyjec gdzie widzialam na USG nie tylko bąbelek ale bąbelek z pięknie tikającym serduchem :) najbardziej wzruszający widok w moim życiu :)

Złe wiesci: trafilam na izbe przyjec z powodu dosyc obfitego krwawienia. Zalecenia - lezec plackiem, nie ruszac sie za bardzo, zastrzyki w tyleczek, Duphaston i minimum 15 godzin snu ( z tym akurat nie ma problemu)...

Mam nadzieje, ze nie bede musiala lezec przez kolejne 7 miesiecy :( to dopiero drugi dzien a juz bola mnie plecy :(

co do smaczkow: moglabym jesc non stop kanapki z sucha krakowska i pomidorami ;)

Buziaki,
M.

hej babeczki

Ja właśnie wróciłam od lekarza i pani doktor powiedziała że Moja ciąża nie jest 6 tygodniowa tylko 8-9 tygodniowa:-) :-) bardzo się cieszę że wszystko jest w porządku, jak narazie nie mam skierowania na usg i wcale nie jestem zła czekam na odpowiedni czas :happy: chciałabym ogłosić to całemu światu że zostanę mamą :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

miecia dbaj o siebie! wszystko bedzie dobrze :tak:
lez plackiem i zajadaj kanapki:-p
tolka - gratulacje!

reklama
Pijecie kawę?Bez niej w głowie mi się kręci:confused:

co do kawy to Ja wypiłam dopiero 2 odkąd sie dowiedziałam że jestem w ciąży, i to 3w1, jakoś dam radę żyć bez niej

miecia cieszę się że wszystko jest w porządku z Twoją dzidzią :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: i słuchaj zaleceń lekarza bo napewno dobrze Ci radzi ;-) ;-)

a co do badania toxo to pytałam dziś lekarke i powiedziała że to nie są badania obowiązkowe i robi się je tylko na swoje rządanie i w szczególności osoby które mają kotki

melek dziękuje bardzo :*

Do góry