reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witaj Inez i nie stresuj sie za dużo:)
Lulu nie pal!!!! ;) a ja wybieram sie do lekarza jutro, już mam nawet kubeczek na mocz i ide sprawdzić co sie tam dzieje.
ps. Harsharani dublin to bardziej polski jest niz warszawa;)

reklama
Hej Lulu, dopiero się 'wkręcam' na tym forum:)
Który tydzień u Ciebie? Bo ja podejrzewam u mnie 3-4. Do palenia też mnie strrrasznie ciągnie...ale staram się być twarda:) Trzymam za Ciebie kciuki:)

Inez... Ja tez jestem poczatkujaca na forum... mi sie zaczol 5 tydzien. dziekuje za trzymanie kciukow staram sie nie palic... ale sama dobrze wiesz jak to jest;-)

Blimka... dobrze ze idziesz do lekarza lepiej wiedziec dlaczego Cie boli. Ja tez dzisiaj bylam oddac mocz i robilam badania krwi i z wynikami w srode do lekarz.

A ja może się jakoś bliżej przedstawię:)
We wrześniu 2006 wyszłam szczęśliwie za mąż. W zasadzie jeszcze nie planowaliśmy z Mężem Dzidziusia, ale wyszło tak, jak jest:) I choć jeszcze w ubiegły piątek, kiedy się dowiedziałam, byłam w lekkim szoku, to teraz już coraz spokojniej o tym wszystkim myślę.
Mieszkam w Lublinie, od półttora roku mam stałą pracę, której jedynym minusem jest to, że prawie cały czas siedzę przy komputerze.
I to chyba tyle, na początek:)

Inez... fajnie ze jestes z nami. Gratuluje udanego meza oraz malzenstwa. i oczywiscie przyszlego malenstwa. Ja tez dowiedzialam sie o mojej ciazy pare dni temu, nie docieralo to do mnie bo od roku staralismy sie o dzidziusia i nic. A jak odpuscilismy sobie nagle buuum jeste w ciazy. Cieszymy sie strasznie.:-D Ja jestem z Katowic

w 2gim miesiącu nie powinno być jeszcze nic widać. Przytyłaś na wadze, czy bez przyrostu wagi masz brzuszek?

tak przytyłam :nerd:

Blimka i Miecia jeśli chodzi o folik to lepiej go brać przez cały 1 trymestr. Kwas foliowy jest niezbędny do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego.Podawanie kwasu foliowego, przed planowaniem ciąży, zmniejsza ryzyko wystąpienia u noworodków wad rozwojowych ośrodkowego układu nerwowego (rozszczep kręgosłupa oraz inne defekty ośrodkowego układu nerwowego powstające w wyniku zaburzenia procesu tworzenia się cewy nerwowej)

Tygrysek i Inez witajcie u Nas :-) :-D

fajnie dziewczyny że coraz Nas więcej się dopisuje :laugh2: :laugh2: :laugh2:

piszcie jak po wizytach u lekarza i co z Waszymi fasolkami

Ja do lekarza idę za trzy tygodnie, ze Mną wszystko w porządku nie mam mdłości tylko nieraz kłuje Mnie w jajnikach raz z jednej raz z drugiej strony:baffled: :baffled: :baffled:

czesc dziewczyny. Ja mialam dzis rajd po lumpeksach i stwierdzam ze nic nie ma w sklepach ;) Ale w normalnych tez.
generalnie to sie super czuje tylko zaczyna mi brakowac stanikow;) Zaden nie jest juz dobry. Jutro telefon do lekarza czy mnie przyjmie w srode w koncu czy nie.
Ide sie najesc :)

Witam, padam z nóg cały dzień w pracy mdłosci Towarzysze nic o ciąży nie wiedzą a mnie mdliło na widok mojego śniadania, jak je robiłam to było ok.
Jutro ide na wyniki a w czwartek to gina

reklama
mam problemy z netem tyle postów mi "zwiało".
coś o mnie: mam 26 lat od 5 jestem szczęsliwa meżatka mam synka Szymona (07.09.2003) i teraz mój B maży o Weronice mi co do płci to obojetne lubię i chłopców i dziewczynki (brat ma 2 córki).
Od 3 lat pracuje jako urzędnik (ARiMR). z OM i z moich wyliczeń to jestem 7/8tygodni w ciąży

Do góry