reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witam
u nas słonecznie ale zimno tylko 13 stopni....oj czuc juz jesień:-(
za tydzień nasze wrześniaczki pójdą juz do szkoły :szok:szybko zlecaly te wakacje............my też juz prawie całą wyprawkę mamy brakuje tylko kilka małych rzeczy...no i tyty:-)
Mateusz jeszcze w tym tygodniu ma jechac na 1-2 nocki do mojej mamy:tak:

Hejka!

Zjazd się udał. Nie chcę zapeszać, ale co roku pogodę majmy jak na zamówienie. Akurat tego dnia się wypogadza i nie pada. Nawet wieczór byl ciepły. Tylko jednak brakuje mi w takich sytuacjach Mamy:-(

Wakacje się kończą i tylko z 1powodu się cieszę: w końcu znowu wszystkoe będzie mozna wyregulować: mycie, spanie, wstawanie, bo teraz to jest wszystko w cały świat, a ja tego nie lubię :no:
Julitka miała w tym roku bardzo urozmaicone wakacje. Cieszę się, że nie spędziła ich całych u babci w bloku.
Nawet zeszły tydzień był zaskoczeniem, bo P. został w domu i niuńka z nim urzędowała, co jest przecież rzadkością;-)

Ja czekam jeszcze na info od pani, co jakie trzeba dokladnie mieć zeszyty i ile i może jeszcze jakieś wytyczne odnośnie wyprawki dostaniemy. Ogólne rzeczy już są. Najważniejsze: plecak, tez jest :-)

Chyba idziemy an kolejne wesele, ale ja w ogóle nie cchęęęę:no:

Witam.
System w kompie mi siadł ale na szczęście mamy sąsiada informatyka;-) dwa dni bez "okienka na świat" i ja wariuję,................ BOSZE JESTEM UZALEŻNIONA :szok::szok: laptop i tablety i inne elektorniki przecież to tez okienko, ale ja jakos do stacjonarnego jestem przyzwyczajona.

Donuś zazdtroszczę corocznych spotkań rodzinnych, u nas nie dało by rady czegoś takiego zorganizować.
U nas tez wakacje dośc urozmaicone, ale cieszę się że już jest ich koniec:sorry:.......... własnie znów słysze kłótnie i krzyki :wściekła/y:
Donuś co do naszej wyprawy do Częstochowy to jak pisałam będzimy z sąsiadami więc nici z odwiedzin, ale jakby oni się wykruszyli ( bo często zmieniają zdanie) to szczerze powiem, że myslelismy o odwiedzinach:tak:
Aneta wróciłaś?

Własnie wróciłam ze szkoły............. Adaś trafił do wychowawczyni (tej co chciałam czyli byłej Mai), jest to klasa tzw. usportowiona i w klasie nie ma ani jednej osoby co by znał:sorry: ciesze się, że nie trafił z chłopakami z osiedla tymi najgorszymi:sorry2: ........... jest jeszcze jedna klasa usportowiona i tam jest połowa przedszkola. Jak młodemu mówiłam, że nie ma kolegów starych to się ucieszył i powiedział : ufffffffffffffff

Witam się już praktycznie pourlopowo bo jutro wracam do pracy:baffled: z nad morza wróciliśmy w poniedziałek. Pogoda nawet dopisała, bo w sumie był tylko jeden dzień że nie byliśmy w ogóle na plaży:-) miejsce bardzo fajne, warunki mieszkaniowe super i cena bardzo fajna;-) także na przyszły rok znowu tam chyba zawitamy:tak: niestety po powrocie czekała na nas nie miła niespodzianka:wściekła/y: włamali nam się do piwnicy:angry: w sobotę planujemy ognisko na pożegnanie wakacji:-)
Majandra spóźnione ale szczere 100lat dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!

witam
Oj Aneta to mieliście niefajną niespodziankę :"( a ukradli cos???
jak tam gotowi juz do szkoły???
jakie plecaki mają dizeciaczki pochwalcie sie:tak:dziewczynki pewnie z Violetty bo teraz szał na nią jest i pełno plecaków z nią widziałam;-)
Mateusz ma z Real Madryt o taki (juz chyba kiedys pokazywalam)
PLECAK SZKOLNY REAL MADRYT + PIÓRNIK + WOREK NEW! (4527873885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
został nam do kupienia róg obfitości i wypełnic go , trampki i jeszcze jakies drobne rzeczy wiec czeka na zakupowy weekend bo jak narazie Matik jest jeszcze u babci -jutro wraca:tak:

Cześć ja już tez po wczasach ,ale jeszcze nie do końca wróciłam do rzeczywistości . Szkoła zbliża się wielkimi krokami , we wtorek mieliśmy dni otwarte dzieci miały zajęcia z panią wychowawczynią i z panią katechetką ćwiczyły pieśni na msze na rozpoczęcie roku.W poniedziałek po mszy idą już na cały dzień do szkoły , oczywiście jeszcze nie będą się uczyć raczej to będą różne zajęcia integracyjne.Nasza szkoła jest malutka bo będą w niej tylko dwie klasy.
Monia też jeszcze musimy dokupić parę rzeczy buty po szkole , buty na jesień ,strój kąpielowy na basen,rajstopy ,skarpety i mam nadzieje ,że to tyle ;-)
Plecak Zuzia wybrała taki Plecak szkolny CHI 602 D - Chameleon Blue | topgal-plecaki.pl
Zuzia nie lubi różowego, a o Violettcie mówi ,że to obciach:sorry2: więc wybór mieliśmy dość okrojony .

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja:-) u na Violetta to niemal idol:-D ale plecak Tuśka wolała ze zwierzątkami i nawet znalazłyśmy taki z naszym Mafikiem;-)ZESTAW TORNISTER / PLECAK CLEO FRANK + PIÓRNIK (4535647097) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. co do wyprawki to my mamy chyba wszystko nawet kapcie i strój na basen:tak: ale zobaczymy co tam Pani jeszcze wymyśli w poniedziałek:baffled:
Monia no niestety pokradli wszystkie wędki M, zestaw kluczy z Boscha, jakieś mierniki M i plecak:wściekła/y: a dzisiaj sąsiad przyszedł powiedzieć, ze po drugiej stronie w naszej klatce dzisiaj znowu było włamanie normalnie jakaś plaga:wściekła/y:

Do góry