reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witajcie Dziewczyny!
Mam na imie Gosia i bardzo się cieszę, że mogę do Was dołączyć. Dwa tygodnie temu zobaczyłam na teście upragnione dwie kreseczki, a dzisiaj bijące serduszko mojej małej kruszynki :-). Tak bardzo pragnęliśmy dzidzi i w końcu, po 4 nieudanych próbach i zażywaniu Bromergonu UDAŁO SIĘ. Jestem chyba najszczęśliwszą osobą na świecie!!!
Niestety od dwóch tygodni mam straszne mdłości, które budzą mnie ok. 5 nad ranem i trwaja do późnych godzin nocnych :-(. Pocieszam się tym, że za 6 tygodni powinny minąć. No a później zobaczymy. Mąż mojej przyjaciółki "pocieszył" mnie wczoraj i powiedział, że mdłości to nic w porównaniu ze zgagą, która mnie poewnie dopadnie za jakiś czas :happy:
Buziaki

reklama
Xeone,a mozesz od razu napisac na kiedy masz termin ? Nie musialabym dwa razy edytowac i generowac twojego nicka w liscie :)

i gratuluje :)
Znam wiele osob z tego forum, ktore dlugo staraly sie o malenstwo i zdaje sobie sprawe jaka to jest radosc :)

Witam nowe mamusie!!!

A mnie dopadlo lenistwo i spanie:tak: Dziś wyprałam dywan i się bardzo zmęczyłam:tak: :tak: W ogóle tak inaczej się czuję:tak:

Dobrze że nie mam mdłości:tak: Ale pewnie będe mieć zgagę...a to nieprzyjemne:tak:

A gdzie Tolka się podziała????Na wieś sobie pojechałaś????

kilo mąki, 10dkg drożdzy pół litra mleka szklanka cukru, pół szklanki oleju i 2 jajka mieszasz drożdze z odrobiną cukru i mlekiem ciepłym i wlewasz do reszty sypikich składników wraz z jajkami i olejem, zagniatasz, czekasz jak wyrośnie, na raty wałkujesz wykrawasz trójkąty i już, nadziewasz czym chcesz, zwijasz i do piekarnika z termoobiegiem 10 minut bez z 15 minut, zresztą to widać kiedy sa gotowe

jeszcze wczoraj było pełno "fajowskiego" sniegu byłam z Szymonkiem na sankach a dzisiaj pada deszcz i chlapa, nie lubie takiej pogody chciałabym zeby zima potrwała całe ferie

u nas ferie wlasnie sie koncza :)

ja chyba dzis tez cos upieke. generalnie to bardzo lubie roic cos w kuchni :)

Niestety tak jak pisalam o mdlosciach, dzis rano mnie paskudne dopadly.

Strasznie nas ostatnio wyciszylo. Przedtem ciagle cos pisalysmy a teraz tylko od czasu do czasu. Trzeba bedzie nas troszke rozkrecic ;)

właśnie, jakas cisza w eterze.
Mezuś pojechał do pracy będzie dopiero o 23, i co tu robic z 3latkiem w tak paskudną niedziele (leje i śnieg sie topi), może pojedziemy w odwiedziny do kogoś?!

reklama
hejo dziewuszki :-) :-) :-)

witam wszystkie nowe mamuśki i cieszę się razem z Wami :-D :-D :-D

Edzia tak byłam na wsi :tak: mój mąż miał wolne i pojechaliśmy sobie coś zrobić w Naszym mieszkanku

a u Mnie śniegu kupę i trochę ;-)

Do góry